K-Supermarket Petonen juhlii uudistustöiden valmistumista

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 2.4.2024 Kuopiossa K-Supermarket Petonen on ollut remontissa viime syksystä saakka ja kauppa on uudistettu täydellisesti. Töiden valmistumista juhlitaan asiakkaiden kanssa torstaina 4.4. klo 10 alkaen, kun kauppa avataan nauhan leikkauksella. K-kauppiaana toimii Miika Helén.

Remontissa kauppa käytiin läpi takatiloja myöten. Kylmää ja pakkasta vaativat laitteet ovat nyt energiatehokkaita ja tuotteet ovat kansien sekä ovien takana. Takatiloista saatiin myymälän puolelle lisää tilaa. Nyt kauppa on avara ja leveillä käytävillä mahtuu hyvin ostoskärryjen kanssa kulkemaan. Palvelutiski on täysin uusi ja sinne on uutena tullut lämmin lounas, jota tarjotaan maanantaista perjantaihin. "Palvelutiski on täysin uusi ja sinne on uutena tullut lämmin lounas, jota tarjotaan maanantaista perjantaihin. Lisäksi uudet tilat mahdollistavat laajemman valikoiman meillä tehtyjä tuotteita. Palvelutiski on alueen ainoa ja kovasti tykätty palvelu. Lounasta valmistetaan paikan päällä kaupassa ammattitaitoisen kokin tekemänä. Ei muuta kuin rohkeasti nykäisemään hihasta ja esittämään tuotetoiveita meille”, Miika kehottaa. Kauppaan on saatu myös kahvipiste, jossa pääsee nauttimaan kupin kahvia pöydän ääressä.

Lisätilan ja uusien kalusteratkaisujen myötä lisää valikoimaa on saatu kaikkiin tuoteryhmiin ympäri kauppaa. ”Tuotteet tulevat nyt hyvin esille  ja asiakkaat ovat kovasti jo kehuneet tätä muutosta”, Miika kertoo. ”Iso kiitos henkilökunnalle ja yhteistyökumppaneille, että saimme tehtyä näin ison remontin ja kaupan ollessa auki koko ajan. Nyt meillä on asiakastoiveiden mukainen kauppa ja tätä kyllä kelpaa esitellä.”

K-Supermarket Petosessa jatkuvat verkkokaupan palvelut kuten ennenkin.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös