K-Supermarket Kumelan kauppiaiksi Emmi ja Kaitsu Rosenberg

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 21.2.2023 Emmi ja Kaitsu Rosenberg aloittavat 7.4. Riihimäellä K-Supermarket Kumelan kauppiaina.

Emmi ja Kaitsu ovat toimineet reilut kaksi vuotta kahden K-Marketin kauppiaina Vantaan Korsossa. ”Taival on ollut vaiherikas ja tulee varmasti hyvin haikeaa joutuessamme luopumaan ihanista asiakkaista ja maailman parhaasta henkilökunnasta”, he kertovat. ”Olemme jakautuneet pitämään toinen toista ja toinen toista markettia. Haaveena on ollut kuitenkin yksi isompi kauppa hieman kauempana pääkaupunkiseudulta. Olemme iloisen jännittyneinä hyppäämässä kohti uutta. On ihan mahtavaa, miten hyvin Keskossa on otettu meidän kauppapaikkatoiveet huomioon ja pääsemme siirtämään perheen ja elämän Riihimäelle.”

Hyvä kauppakunto ja perusasiat ovat toiminnan kulmakivet

”Hyvä kauppakunto ja perusasiat ovat toimintamme kulmakivet. Asiakas on kaiken keskiössä”, uudet kauppiaat listaavat tärkeysjärjestystä. ”Otamme mielellämme vastaan asiakastoiveita ja K-Supermarket-kokoluokassa niiden toteuttaminen on helppoa sekä saamme samalla arvokasta tietoa.”

”Uskomme verkkokaupan tuomiin mahdollisuuksiin ja kehitämme sitä aloittamalla Wolt-yhteistyön”, Rosenbergit lupaavat. ”Kaitsu intohimoisena ruoanlaittajana palaa halusta oppia palvelutiskin ammattilaiseksi ja pyrkii varmasti kouluttautumaan aikanaan lihamestariksi. Kaupan lihatiskiä onkin kehuttu alueen parhaimmaksi, joten siihen on syytä panostaa jatkossakin. Fileointia Emmi pääsi harjoittelemaan kauppiasvalmennuksella. Nyt täytyy toivoa, ettei taito ole kokonaan ruostunut.”

”Avajaiskahvit olemme ajatelleet tarjota lähempänä kesää, jotta ehdimme etsiä itsellemme uuden kodin ja tutustua Kumelan arkeen.”

Rosenbergit pitävät äärimmäisen tärkeänä hävikin hallintaa.  ”On uskallettava uudistaa valikoimaa sitä mukaa, miten tuote toimii.”

Emmi on koulutukseltaan tradenomi ja hänellä on kolme hevosalan tutkintoa. Emmillä ja Kaitsulla on molemmilla ollut ennen kauppiasuraa taksialan yritykset. ”Taksialan murroksen myötä päädyimme vaihtamaan alaa, mutta yrittäminen oli niin lähellä sydäntä, että halusimme jatkaa sillä tiellä.”

Perheeseen kuuluu Kaitsun kaksi aikuista lasta ja Emmin tänä keväänä ylioppilaaksi kirjoittava poika ja teini-ikäinen tytär. Nuoremmat lapset ovat tottuneet työskentelemään kaupassa ja heitä jatkossakin tullaan näkemään kaupalla töissä. ”Nuorisolla on kaikki apit niin hallussa, että he auttavat meitä aina tietojärjestelmien kanssa”, Emmi kertoo.

Laumaan kuuluvat lisäksi kaksi Jackrusselterrieriä, Sirkka-kissa ja Trakehner tamma Bolivija. ”Maanläheisinä vapaa-aika kuluu eläinten kanssa ulkoillen ja tyttären kanssa rakkaan hevosharrastuksen parissa.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös