K-Market Savitaipaleen kauppiaiksi Mika Mäkilä ja Laura Kortesaari-Mäkilä

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 19.4.2024 Mika Mäkilän ja Laura Kortesaari-Mäkilän kauppiasura alkaa 15.5. Savitaipaleen K-Marketissa.

Mika ja Laura muuttavat perheineen Savitaipaleelle Lahdesta. ”Haluamme olla osa kyläyhteisöä.”

Uudet kauppiaat kertovat, että kauppiasuran aloitus Savitaipaleella tuntuu jännittävältä ja innostavalta. ”Joel Mettälä on tehnyt hyvää työtä, josta meidän on helppo jatkaa kaupan kehittämistä ja asiakkaiden palvelemista.”

Asiakasta varten täällä ollaan

Mikan ja Lauran liikeideaan kuuluu olla oman kylän kauppa asiakaslähtöisellä palvelulla ja tuomalla omaa ilmettä kauppaan. ”Aiomme myös olla mukana kyläläisten toiminnassa ja muissa sidosryhmätoiminnoissa”, he lupaavat.

Mottonaan he kertovat olevan: ”Asiakasta varten täällä ollaan.” Valikoimia he suunnittelevat ja ylläpitävät niin, että se palvelee paikallista väestöä sesongin ulkopuolella ja ottamalla huomioon myös kesäasukkaat sekä heidän tarpeensa ja toiveensa kesäsesongin aikana.

Mika ja Laura kertovat, että avajaiset tai vastaava tapahtuma on tulossa, jahka he asettuvat paikkakunnalle.

Vastuullisuustyöstä he nostavat esille tasa-arvon ja reilun pelin noudattamista. ”Pyrimme suosimaan kotimaisia ja etenkin paikallisia toimijoita ja yhteistyökumppaneita.”

Mika on aikaisemmin toiminut elintarvikealalla yrittäjänä ja ennen sitä ajanut Keskon rekkaa seitsemän vuotta, siinä työssä myös Etelä-Karjalan tiet ovat tulleet tutuiksi. Laura on koulutukseltaan korumuotoilija ja laborantti. Hän on työskennellyt kaupan alalla myyjänä yhdeksän vuotta, joista viimeisen vuoden ruokakaupassa. Laura on myös toiminut yrittäjänä korualalla.

Perheeseen kuuluu tytär Isla 6 vuotta, joka aloittaa koulun syksyllä. Mikan harrastuksiin kuuluvat kuntosali, lenkkeily ja sähkömaastopyöräily. ”Perheen kesken käymme usein uimassa ja ulkoilemassa metsissä ja luonnossa yleensä”, Mika kertoo.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös