Joel Mettälä palaa tuttuihin maisemiin kauppiaaksi K-Supermarket Torpparinmäkeen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 26.3.2024 Joel Mettälä aloittaa äitienpäivänä Helsingin K-Supermarket Torpparinmäen kauppiaana.

Joel haluaa olla aktiivinen osa alueen yhteisöä

”Tuntuu mahtavalta tehdä paluu juurilleen. Olen asunut koko lapsuuteni ja nuoruuteni parin kilometrin säteellä Torpparinmäen kaupasta, joten on upeaa päästä tekemään työtä tuttuun ympäristöön”, iloitsee Joel. ”Minulle on tärkeää, että kauppa on aktiivinen osa alueen yhteisöä ja enkä malta odottaa, että pääsen itse myös takaisin osaksi tätä yhteisöä. Haluan kiittää kauppias Sari Karinkantaa hänen tekemästään työstä.”

Uusi kauppias hurmaa asiakkaansa erityisesti laadukkaalla palvelutiskillä

Joelin liikeidea perustuu erinomaiseen asiakaspalveluun, laadukkaaseen kauppakuntoon sekä hyvinvoivaan henkilökuntaan. ”K-Supermarket Torpparinmäki tulee erottumaan erinomaisella valikoimalla, laadukkailla tuore-osastoilla sekä alueen parhaalla asiakaspalvelulla. Jokainen asiakas huomioidaan yksilöllisesti ja asiakaspalautteita kuunnellaan  tarkasti. Asioinnin tulee olla helppoa ja mukavaa, niin arjessa kuin juhlassa”, Joel listaa. ”Minulla on vahva osaaminen erityisesti kala- ja lihaosastoista, ja se tulee näkymään asiakkaille laadukkaana palvelutiskinä sekä helposti mukaan otettavina oman keittiön take-away tuotteina.”

Kaupan valikoimista tulee löytymään monipuolisesti edullisia omien brändien edullisia K-Menu- ja Pirkka-tuotteita sekä edullisia erätuotteita. Joel kartoittaa jatkuvasti uusia lähiruoka- ja pientoimittajia täydentämään aidosti monipuolista ja laadukasta valikoimaa. Verkkokaupan toimintoihin panostetaan jatkossakin ja suunnitelmissa on ottaa myös Woltin palvelut täydentämään palvelutarjontaa.

Avajaiset järjestetään ja tarjolla on maailman parhaita äidin leipomia korvapuusteja

Uuden kauppiaan asiakaspalvelufilosofiassa asiakas on ykkönen. ”Nykyisessä kaupassani asiakas huomioidaan yksilöllisesti tervehtimällä ja kaikki asiakkaat saavat hymyn kohdatessaan henkilökunnan. Tästä en tule tinkimään uudessakaan kauppapaikassa”, Joel lupaa. ” Rakastan itse puuhailla kaupassa jatkuvasti uusien projektin äärellä ja tulen näkymään paljon kaupan lattialla. Haluan aidosti olla läsnä aktiivisessa asukasyhteisössä ja osallistua alueen tapahtumiin aktiivisesti. Avajaiset pidetään jonkin ajan kuluttua vaihdon jälkeen. Tarjolla tulee olemaan, kuten edellisen kauppapaikan avajaisissa, äitini kanssa leivottuja, maailman parhaita korvapuusteja.”

Vastuullisuuden kannalta tärkeä osa liike-ideaa on hävikin hallinta. Taistelemme syömäkelpoisen ruoan roskiin joutumista vastaan. Poistohyllystä asiakkailla on mahdollisuus tehdä todella edullisia löytöjä tuotteista, joiden viimeinen käyttöpäiväys lähestyy.  

Joel on ollut kaupan töissä 15-vuotiaasta lähtien ja yhtäjaksoisesti muutaman vuoden opiskeluja lukuun ottamatta ”Jotkut alueen asiakkaat saattavat muistaa minut lihatiskiltä K-Supermarket Mustapekasta, jossa työskentelin kahdeksan vuoden ajan nuorempana.” K-kauppiaana Joel on toiminut Savitaipaleen K-Marketissa keväästä 2022.

Joelin puoliso Maaria jatkaa omien työtehtäviensä parissa mutta tulee myös näkymään kaupalla tarpeen mukaan. ”Vapaa-aika kuluu perheen ja ystävien parissa, sekä Eetu-koiran kanssa touhutessa. Harrastuksista saa hyvää vastapainoa kiireiseen arkeen. Kesäisin pelaan golfia, tosin nykyisin melko vähän jää siihen töiltä aikaa. Talvet kuluvat ladulla hiihtäen, sekä jäähalleilla raitapaita päällä jääkiekkotuomarin roolissa. Onneksi kaupan lähiseudut mahdollistavat erinomaiset puitteet harrastuksille.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös