Hyvän fiiliksen kauppa uudistui täysin – K-Citymarket Kirkkonummen kokonaisuudistus on valmis

K-Citymarket Kirkkonummen kokonaisuudistus on valmistunut. Uudistettu kauppa tarjoaa asiakkaille laadukkaat ja laajat valikoimat sekä muun muassa uuden leipomon ja lähialueen laajimman sushi-buffetin. Uudistuneen kaupan avajaisia juhlitaan torstaina 6.6.

Kirkkonummen K-Citymarket uudistui remontissa täysin: lattiasta talotekniikkaan ja kattovalaistukseen ja kaikkia kalusteita myöten. Myös myymälän ilme päivitettiin moderniksi. Samalla kaupan kylmälaitteet vaihdettiin uusiin, ympäristöystävällistä hiilidioksidia kylmäaineena käyttäviin laitteisiin. Tehdyt uudistukset ja korjaukset parantavat merkittävästi kiinteistön energiatehokkuutta.

Kauppiaat Janne ja Riikka Itkonen kertovat, että uudistuksessa kauppaan saatiin kaivattuja lisämetrejä kylmähyllyihin. Tämä on mahdollistanut valikoiman kasvattamisen erityisesti tuoretuotteissa. Kauppiaat haluavatkin, että kauppa tunnetaan jatkossa erityisen hyvänä hedelmien ja vihannesten ostopaikkana. He kertovat, että uuden osaston ilme on tyylikäs, mutta ennen kaikkea keskitytään tuotteiden laatuun ja valikoimaan.

”Olemme liikeideamme mukaisesti paikkakunnan ja lähialueen paras ruokakauppa. Tarjoamme valtavan valikoiman elintarvikkeita, huippulaatuista asiakaspalvelua, helppoa ja nopeaa asiointia sekä parhaat tarjoukset. Haluamme olla henkilökunnallemme ja asiakkaillemme hyvän fiiliksen kauppa!”

Kauppiaat kiittävätkin sekä asiakkaita että henkilökuntaansa kokonaisuudistuksen ajalta:

”Haluamme antaa valtavan suuren kiitoksen ja arvostuksen henkilökunnallemme – olette olleet korvaamattomia uudistuksen toteutuksessa. Lämmin kiitos myös asiakkaillemme! Positiivinen palaute remontin aikana on antanut lisävirtaa.”

Kirkkonummen K-Citymarketin remontti on osa Keskon kasvustrategian mukaista päivittäistavarakaupan kauppapaikkaverkoston uudistamista. Hypermarket-kokoisten kauppojen myynti on kasvanut Suomessa merkittävästi ja niiden vaikutus päivittäistavarakaupan markkinaosuuteen on olennainen.

”Uudistettu Kirkkonummen K-Citymarket vastaa asiakkaidensa tarpeisiin ja tuo paikallisille entistäkin parempia palveluja. Samalla kiinteistöstä tuli aiempaa vastuullisempi”, sanoo K-Citymarket-ketjun johtaja Ari Sääksmäki.

Uusi leipomo ja aasialaista buffet-valikoimaa

Uutuutena kaupassa on nyt Leipomo Juuri, joka leipoo laadukkaita leipiä myymäläleipomossa päivittäin. Juuren valikoimaa täydennetään asiakastoiveiden pohjalta.

Toinen uusi toimija on Shiba-sushi, joka on tunnettu laadustaan. Sen myötä Kirkkonummen K-Citymarketilla on nyt lähialueen laajin sushibuffet-valikoima. Shiba-sushi on avoinna viikon jokaisena päivänä. Sen yhteyteen avattiin myös aasialaista buffet-ruokaa tarjoava Hi Wok, joka on avoinna lounasaikaan maanantaista lauantaihin.

Myös käyttötavaraosastot uusittiin ja kaupan lisäpalveluja parannettiin

Myös kaupan käyttötavaraosastot on täysin uudistettu. Tavaratalopäällikkö Jenny Niemelä kertoo, että valaistukseen ja esillepanoihin on kiinnitetty entistä enemmän huomiota. Kauneus- ja kirjaosastojen valikoimia on laajennettu ja erityisesti kauneusosastolla uutuudet löytyvät heti sisääntulokäytävältä. Myös vaate- ja jalkinevalikoimia on kasvatettu. Asiakkaiden suosikki outlet-osasto saa jatkossa lisää valikoimaa.

Remontissa kiinnitettiin erityistä huomiota asioinnin helppouteen ja sujuvuuteen. Siksi käytäviä levennettiin ja kassa-alue uusittiin kokonaan. Itsepalvelukassoja on nyt kymmenen, joista kaksi liukuhihnallisia. Ne helpottavat suurtenkin ostosten tekoa.

Asiakaspalvelupisteestä löytyvät vanhat tutut Postin, Veikkauksen, Matkahuollon ja Schenkerin palvelut, kaikki yhdellä kertaa. Pakettiautomaatit sijaitsevat nyt keskitetysti samalla käytävällä liukutasojen luona. Upouudet asiakasvessat löytyvät asiakaspalvelupistettä vastapäätä.

Asiakkaiden toiveita on kuunneltu huolellisesti. Niiden myötä sähköautoille tuli enemmän teholatauspaikkoja. Paljon toivottuja pienempiä ostoskärryjä on nyt kaupalla käytettävissä yli tuplamäärä entiseen verrattuna.

Pullonpalautuspiste uusittiin jo aiemmin, ja sieltä löytyvät Tomran uusimmat R1-pullonpalautusautomaatit. Niihin voi palauttaa suurenkin määrän pulloja ja tölkkejä vaivattomasti. Lisäksi pullonpalautuksen yhteyteen on uusittu entistä toimivampi kierrätyspiste paristoille ja SER- pienelektroniikkaromulle.

Uudistuneen kaupan avajaisia juhlitaan torstaina 6.6. Kello 10–17 tarjolla on kakkukahvit. Koko kauppa on loppuviikon ajan täynnä avajaistarjouksia, joihin kannattaa tutustua koteihin jaettavasta tarjouslehdestä, paikallislehdestä tai kaupan somekanavista. Lauantaina 8.6. kaupan edustalla vietetään Kauppakeskus Kirsikan lastenpäivää.

K-Citymarket Kirkkonummi jatkaa tutuilla aukioloajoillaan. Kauppa on auki arkisin ja lauantaisin kello 7–22 ja sunnuntaisin kello 9–22.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös