Antti Soikkeli aloittaa kauppiasuransa kahdella K-Marketilla Lappeenrannassa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 25.3.2024 Antti Soikkelin kauppiasura alkaa huhtikuun lopulla kahdella K-Marketilla Lappeenrannassa. 24.4. hän avaa omilla avaimilla K-Market Kivisalmen ja 28.4. K-Market Voisalmen ovet.

”Mahtavaa päästä aloittamaan kauppiasura omassa kotikaupungissa, kahdessa hyvin hoidetussa oman kylän ruokakaupassa”, Antti hehkuttaa. ”Marko Puustinen ja Suvi Kuivila-Puustinen ovat tehneet hyvää työtä henkilökunnan kanssa ja tästä on hyvä lähteä jatkamaan kauppojen kehittämistä.”

”Minulle on tärkeää, että kaupoissa perusasiat ovat kunnossa ja haluankin panostaa hyvään asiakaspalveluun sekä helppoon ja vaivattomaan asiointiin”, Antti avaa suunnitelmiaan. ”Lisäksi panostamme monipuoliseen valikoimaan, jotta asiakas löytää meiltä sopivan tasapainon laadun ja edullisuuden väliltä.”

”Vastuullisuudella on iso rooli kaupoissamme. Pyrimme vähentämään hävikkiä ja hoitamaan kierrättämisen mahdollisimman tehokkaasti.”

Antti on koko aikaisemman työuran tehnyt huonekalukaupan parissa Sotka-ketjussa. ”Perheemme toimi Sotka kauppiaana lähes 30 vuotta ja siitä viimeiset vuodet olin kauppiasvastuussa viidessä Sotka-myymälässämme.”

Antti lähettää kiitoksensa ja terveisensä: ”Haluan kiittää kasvattajakauppiaitani K-Citymarket Lappeenrannan Ari ja Miia Piiroista sekä K-Market Savitaipaleen Joel Mettälää, sekä heidän henkilökuntiaan arvokkaista opeista matkalla kohti omaa kauppiasuraa. Erityiskiitos Citymarkettiin Suville, joka jaksoi aina kärsivällisesti auttaa ja opettaa ruokakaupan töihin.”

Vapaa-aikanaan Antti pyrkii rentotumaan ulkona liikkuen ja mökillä aikaa viettäen.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös