Aki Järvelin aloittaa kauppiasuransa K-Market Noormarkussa ja K-Market Forssintiellä

Kaksi noormarkkulaista K-Marketia saa uuden kauppiaan tulevana syksynä, kun Aki Järvelin aloittaa kauppiasuransa. Järvelin ottaa haltuunsa K-Market Forssintien 1. syyskuuta ja K-Market Noormarkun 1. lokakuuta.

Järvelin odottaa kauppiasuran aloittamista innolla.

”On todella hienoa ja samalla jännittävää päästä aloittamaan kauppiasura juuri K-Market Noormarkussa sekä K-Market Forssintiellä. Edeltävät kauppiaat Toni ja Sari Kujala ovat tehneet todella hyvää työtä, ja siitä kiitos heille. Rima on asetettu korkealle ja sitä lähdetään ylittämään. Lisäksi haluan kiittää kasvattajakauppiastani Mikko Valtosta, joka on valmennuksen aikana antanut loistavat eväät oman kauppiasuran aloittamiseen.”

Järvelin kuvailee, että K-Market Noormarkussa panostetaan valikoimaan ja ensiluokkaiseen palveluun. Tarkoituksena on, että asiakas löytää tarvitsemansa ja hieman enemmän. K-Market Forssintiellä tavoitteena on tarjota helpot ja nopeat ostokset laadusta tinkimättä. Kauppias korostaa, että hän ja henkilökunta ovat kaupassa asiakkaita varten.

”Meidän pitää pystyä lunastamaan asiakkaan odotukset ja tarjota jotakin vielä lisää. Tähän päästäksemme pitää asiakkaita palvella niin kuin haluaisimme itseämme palveltavan. Meitä saa aina tulla nappaamaan hihasta ja kertomaan esimerkiksi asiakastoiveita, joita mielellämme toteutamme mahdollisuuksien mukaan. Tehdään yhdessä kaupoista Noormarkun oman kylän kaupat.”

Järvelin suunnittelee, että kummastakin kaupasta löytyy tuotteita niin arkeen kuin juhlaan. Tämä tarkoittaa kattavaa valikoimaa omilta merkeiltä, K-Menulta ja Pirkalta sekä myös erinomaisia vaihtoehtoja muilta merkeiltä.  Verkkokauppaa ei näissä K-Marketeissa vielä ole, mutta sen mahdollisuutta tarkastellaan K-Market Noormarkun kohdalla.

Myös vastuullisuus näkyy kaupalla vahvasti. Jätteet kierrätetään ja lajitellaan asianmukaisesti ja ruokahävikki pyritään minimoimaan. Lisäksi valikoimaan pyritään ottamaan entistä enemmän vastuullisemmin tuotettuja tuotteita.

Kummallakin kaupalla järjestetään syksyn mittaan avajaiset, kun uusi kauppias on asettunut taloksi ja arki lähtenyt rullaamaan. Järvelin lupaakin hyviä tarjouksia jo näitä silmällä pitäen. Kauppojen sometilit kannattaakin ottaa seurantaan, niin kuulee uusimmat uutiset ja tapahtumat nopeasti. K-Market Noormarkku löytyy sekä Facebookista että Instagramista kaupan nimellä. Myös Forssintielle avataan omat kanavat. Kauppojen yhteinen TikTok otetaan käyttöön myöhemmin.

Järvelinillä on pitkä kokemus kaupan alalta. Hän aloitti työt kaupassa jo 15-vuotiaana kärrypoikana, jonka jälkeen hän on tehnyt erilaisia myyntitöitä kuluttaja- ja yrityspuolella ennen kauppiasvalmennuksen alkua.

Perheeseen kuuluu puoliso Anni Liemola, joka on alusta asti mukana kaupan toiminnassa, mutta jatkaa samalla juristin työssään. Mukana menossa on myös kaksivuotias labradorinnoutajaneiti Armi. Armin kanssa lenkkeilyn ja touhuilun lisäksi parin harrastuksiin kuuluvat läpi vuoden crossfit sekä talviaikaan hiihto ja laskettelu. 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös