Ville ja Pia Hämäläinen lähtevät kehittämään Arabiaan Tavallista parempaa ruokakauppaa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 20.2.2023 Ville ja Pia Hämäläinen aloittavat Helsingissä K-Supermarket Arabian kauppiaina 16.3.2023.

”Lähdemme todella innoissamme mahtavalle alueelle kehittämään Arabian parasta ruokakauppaa”, uudet kauppiaat toteavat. ”Meille on mahtavaa päästä toteuttamaan omia intohimon kohteita Arabiassa.”

”Haluamme kiittää Hermanni Natusta ja Arabian henkilökuntaa upean myymälän rakentamisesta. Meillä on hyvät lähtökohdat lähteä rakentamaan yhdessä henkilökunnan kanssa tästä Arabia aurinkoisinta ruokakauppaa”, he lähettävät terveisensä.

Tuore kala, liha, leipä ja hevi ovat kaupan kulmakivet

Villellä ja Pialla on selkeä tavoite olla alueensa paras ruokakauppa. ”Palvelutiskiin ja kaupan ruokamaailmaan tulemme panostamaan asiakkaiden toiveita kuunnellen. Meillä tehty-konsepti tulee näkymään vahvana osana toimintaamme”, he kertovat. ”Varsinkin tuore kala, liha, leipä ja hevi ovat kauppamme tulevaisuuden kulmakivet.” 

Herkkukauppa ja halpa kauppa tulee näkymään asiakkaille kaupassa erilaisina vaihtoehtoina valita omaan ostoskoriin sopiva vaihtoehto edullisista K-Menu-tuotteista aina parhaisiin brändituotteisiin asti. ”Lisäksi K-ruoka-verkkokauppa palvelee päivittäin alueen asiakkaita, kuten tähänkin asti.”

Ville ja Pia Hämäläinen ovat pyörittäneet K-Market Jätkäsaarta yli 10 vuotta ja molemmilla on kaupan alan kokemusta yli 20 vuoden ajalta. Hämäläiset jatkavat Jätkäsaaren kauppiaina siihen saakka, kunnes uusi kauppias valitaan.

Hämäläisten perheeseen kuuluu jääkiekkoa harrastava Miklas 14 v., taitoluistelua ja ratsastusta harrastava Jeanna 11 v. sekä pieni koira Lilli. Vapaa-ajalla Ville harrastaa golfia ja jääkiekkoa. Pia puolestaan viihtyy kuntosalilla ja hevosten parissa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös