Tavoitteista tuloksiin: K-Market Sodankylä on Suomen paras K-Market

Vuoden 2022 Suomen paras K-Market löytyy Sodankylästä. Kunnianhimoisesti uudistettu K-Market Sodankylä palkittiin tänä vuonna myös Lapin parhaana K-Marketina. 

K-Market Sodankylä on tänä vuonna sekä oman alueensa Lapin että koko Suomen paras K-Market. Tunnustuksen Suomen parhaana K-Marketina toi kaupan pitkäjänteinen kehittäminen kunnianhimoisesti ja tavoitteellisesti. Kokoaan suurempi kauppa palvelee sekä paikallisia että Lapin matkailijoita kauppias Antti Penttisen johdolla. 

"K-Market Sodankylä on onnistunut hienosti kehittämään toimintaansa ja saavuttanut tavoitteensa määrätietoisella tekemisellä. Tulokset näkyvät sekä asiakkaille että kaupan tunnusluvuissa. Sodankylässä tehdään esimerkillistä työtä aina paremman oman kylän kaupan eteen", kertoo K-Market-ketjun johtaja Jesper Åberg.

K-Market-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan. Alueiden parhaiden kauppojen tunnustukset ja vaihtuvien teemojen erityispalkinnot jaettiin maaliskuussa. Suomen paras K-Market valittiin alueiden parhaina palkittujen joukosta. 

"K-Market Sodankylä sijaitsee tärkeässä liikenteen solmukohdassa Lapissa. Kaupalla on kaikki kunnossa, oli kyse sitten asiakaspalvelusta, henkilöstöjohtamisesta tai liiketaloudellisesta puolesta. Olen ylpeä siitä, että saan luovuttaa Suomen parhaan K-Marketin palkinnon juuri tälle kaupalle", sanoo K-Market-ketjun Pohjois-Suomen ketjupäällikkö Jari Komminaho.

Parhaan kaupan valintaan vaikuttavat muun muassa kaupan liikevaihdon kehitys, menestyminen asiakastyytyväisyystutkimuksissa ja henkilöstöjohtaminen. Palkintoja jaettaessa tarkastellaan myös, miten kaupan liikeidea tulee asiakkaiden arjessa näkyväksi ja miten kauppa kehittyy ajassa. 

Alueiden parhaat K-Marketit 2022 kauppiaineen 

Pääkaupunkiseutu: Sonja Forss, K-Market Pihlajisto, Helsinki

Uusimaa: Katariina ja Petri Tsutsunen, K-Market Ukko-Pekka, Hyvinkää 

Päijät- ja Kanta-Häme: Sirpa Rautiainen, K-Market Sampo, Hämeenlinna

Pirkanmaa: Teemu ja Anniina Haapaniemi, K-Market Kissanmaa, Tampere

Satakunta ja Pohjanmaa: Harri Kulju, K-Market Länsipori, Pori

Varsinais-Suomi: Juha-Pertti ja Minna Ahtinen, K-Market Ihana, Raisio 

Kaakkois-Suomi: Kalle Kouvo, K-Market Särä, Lemi

Keski-Suomi: Kerttu Vesterinen, K-Market Perälä, Toivakka

Itä-Suomi: Sami ja Jonna Vartiainen, K-Market Citykumpu, Outokumpu 

Pohjois-Suomi: Kirsi Moilanen ja Piia Kähkönen, K-Market Herkkukirsikka, Suomussalmi

Lappi: Antti Penttinen, K-Market Sodankylä, Sodankylä  


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös