Plussa-pisteet nyt kaikista K-Market-ostoksista Woltissa

Plussa-pisteiden kerääminen uudistuu, kun nyt myös Woltin kautta K-Marketeista tehdyt ostokset kerryttävät Plussa-pisteitä. Tällainen kanta-asiakkuusyhteistyö pikatoimitustoimijan kanssa on ensimmäisiä Euroopassa.

Plussa-pisteiden keräämistä K-Marketista Wolt-ostoksia tehdessä kokeiltiin tammikuun alussa 10 kaupassa parin viikon ajan, ja nyt palvelu laajenee pilotista saatujen kokemusten myötä. Jatkossa Plussa-pisteiden kerääminen onnistuu Wolt-ostosten yhteydessä kaikista K-Marketeista.  

"Tavoitteenamme on tehdä Woltista ostoskeskus ihmisten taskussa. Tähän kuuluu myös se, että ihmiset voivat kerryttää kanta-asiakaspisteitään ollessaan Woltissa ostoksilla. Kanta-asiakasohjelman integroiminen kumppanin sovellukseen on vielä maailmanlaajuisestikin uutta, ja olemme mielellämme Keskon kanssa pioneereja ominaisuuden tuomisessa yhteisille asiakkaillemme", kertoo Woltin Suomen maajohtaja Joel Järvinen

“Asiakkaat ovat ottaneet hienosti omakseen K-Marketista Wolt-ostosten tekemisen. Esimerkiksi viime vuonna K-Marketeista tilattiin ostoksia pikatoimituksella jo yli miljoona kertaa. Haluamme panostaa palvelun kehittämiseen ja tarjota pikatoimitukseen samoja elementtejä kuin tyypilliseen ostosten tekoon. Plussa-pisteiden kerryttäminen on yksi niistä”, kertoo Keskon ruoan verkkokaupan johtaja Antti Rajala.   

Plussa-pisteitä voi kerätä ostetuista tuotteista sekä pakkausmateriaalimaksusta. Pisteitä ei kerry muista maksuista, kuten kuljetus- ja palvelumaksuista. Toistaiseksi Woltissa ei voi hyödyntää muita Plussa-etuja.  

K-ryhmä ja Wolt ovat luoneet Suomeen lyhyessä ajassa tehokkaan ruokakaupan pikatoimituskonseptin. Jo lähes 180 K-Marketia eri puolilla Suomea tarjoaa pikatoimituksia yhdessä Woltin kanssa. Pikatoimitusmallissa asiakkaille on tarjolla K-Marketeista jopa 5 000 tuotteen valikoima. Näin laaja valikoima alle tunnin toimitusajalla on pikatoimitusmallissa poikkeuksellinen. Parhaimmillaan ruokaostokset saa kotiin kymmenessä minuutissa.   

Näin saat Plussa-pisteitä Woltissa:  

  1. Kun olet valinnut haluamasi tuotteet, siirry kassalle.   
  1. Napauta Maksutapa-otsikon alta “Plussa-jäsenyys”-painiketta, syötä henkilökohtaisen Plussa-korttisi numero sille varattuun kenttään ja paina “Valmis”. Tarkista ennen tilauksen lähettämistä, että Plussa-kortin numero on oikein. Pisteitä ei voi lisätä jälkikäteen.   

Kun numero on kerran tallennettu, sitä ei tarvitse syöttää uudestaan seuraavilla tilauskerroilla. Muista kuitenkin aina varmistaa ennen tilauksen lähettämistä, että tilauksen tiedoissa näkyy oikea Plussa-kortin numero.   


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös