Naantalin Nuhjalaan rakennetaan uusi K-Market

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 28.3.2023 Naantalin Nuhjalassa aloitetaan uuden K-Marketin rakennustyöt. Kauppa sijoittuu Naantalin Aurinkoisen leipomo-kahvilan yhteyteen ja kauppa avataan loppuvuodesta 2023.

Uuden K-Marketin kokonaisala tulee olemaan 550 m2 ja myyntiala 325 m2. Samalla rakennetaan myös uusi pysäköintialue, johon tulee noin 50 parkkipaikkaa.

”Olemme etsineet Nuhjalan alueelta paikkaa K-Marketille jo pitkään ja tässä on loistava sijainti Aurinkotien varrella”, Keskon Varsinais- ja Etelä-Suomen aluejohtaja Mika Sivula kertoo. ”Uusi K-Market tulee olemaan todellinen Oman kylän kauppa ja se palvelee niin lähialueen asukkaita kuin Aurinkotietä käyttäviä.”

”Olemme hyvin iloisia ja ylpeitä kun voimme kertoa, että alkuperäinen Naantalin Aurinkoinen, paikka josta kaikki alkoi, uudistetaan! Saamme lisää asiakaspaikkoja, uudet hienot tilat sekä samalla oven avauksella upean uuden K-Marketin viereemme. Pystymme siis palvelemaan yhdessä asiakkaita vielä entistä monipuolisemmin”, iloitsee Naantalin Aurinkoisen yrittäjä-toimitusjohtaja Petri Kolehmainen.

Varsinais-Suomen alueella on yhteensä 139 K-kauppaa ja yksi noutotukku. K-Marketeja on 77.

 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös