Kauan odotettu uusi K-Rauta Varkaus avautuu – ”Kaikki muuttuu paremmaksi”

K-Raudan palvelut Varkaudessa ja lähialueilla paranevat oleellisesti, kun Varkauteen rakennettu uusi K-Rauta avautuu asiakkaille huomenna torstaina, 6. huhtikuuta osoitteessa Valssikuja 4. Isompi myymälä ja laajempi valikoima vastaavat kysyntään, joka Varkauden alueella on ollut entistä monipuolisemmille rautakaupan palveluille. K-Rauta Varkauden kauppiaina jatkavat Tommi Rossi sekä Arto ja Harri Heiskanen.

Kolmikko jatkaa kauppiaina myös Suonenjoella, Kiuruvedellä, Vieremällä, Leppävirralla ja Lapinlahdella. Varkauden K-Raudan kauppiaina Rossi sekä Heiskaset ovat toimineet noin kahden vuoden ajan. Uudella paikalla, osoitteessa Valssikuja 4 aloittava K-Rauta on täysin uusi ja rakennettu kauppiaiden omana investointina. Panostus on kauppiaille merkittävä.

”Uskalsimme lähteä tähän projektiin, koska Varkauden seudulla on selkeästi kysyntää paremmille rautakaupan palveluille ja vanhat, 70-luvulta peräisin olevat tilat jarruttivat jo liiketoiminnan kehitystä. Asiakkaiden ja meidänkin näkökulmastamme voi sanoa, että kaikki muuttuu uuden myymälän myötä paremmaksi”, Harri Heiskanen kertoo.

Kuudessa K-Raudassaan Harri ja Arto Heiskanen sekä Tommi Rossi työllistävät yhteensä noin 60 henkilöä ja kesäaikaan noin 80 henkilöä. Varkaudessa työskentelee noin 15 ammattilaista. Entistä suurempi myymälä ja valikoima tarjoavat työtäkin entistä isommalle joukolle.

”Etsimme parhaillaan ammattitaitoista rautakaupan myyjää. Kiinnostuneet voivat olla minuun suoraan yhteydessä”, Rossi kertoo.  

Valikoima moninkertaistuu monilla tuotealueilla – kevään koittaessa aloittaa puutarhamyymälä

Uudessa K-Raudassa on enemmän myymäläpinta-alaa, suurempi piha-alue ja isommat varastot. Valikoima laajenee ja monipuolistuu kaikilla osa-alueille. Uutuutena on myös keväällä avautuva puutarhamyymälä.

”Olemme panostaneet myös sisustusvalikoimaan sekä puutavaraosastoon. Valikoiman muutosta havainnollistaa se, että vanhassa myymälässä puutavaraa oli 18 tuotteen verran, kun uudessa myymälässä on yli 80 erilaista puutavaratuotetta esillä”, Harri Heiskanen kuvailee.

”Työn suola ovat tutut asiakkaat”

Heiskasen veljeksillä Harrilla ja Artolla on takanaan pitkä kauppiastausta, sillä jo heidän vanhempansa perustivat Vieremälle K-Raudan, josta Heiskasen veljekset myös aloittivat oman kauppiasuransa vuonna 1998. Tommi Rossi aloitti uransa Suomenjoen K-Raudassa kesätöissä vuonna 2007 ja kauppiasuraa on nyt takana 2,5 vuotta.

”Rautakaupassa työn suola ovat tutut asiakkaat ja pitkäaikaiset asiakassuhteet. Asiakkaiden isommissa rakennusprojekteissa puhutaan muustakin kuin työasioista ja ystävyyssuhteitakin syntyy. Monet yritysasiakkaat ovat mukana vuodesta toiseen. Töitä tehdään yhdessä”, Rossi kertoo.

”Tervetuloa tutustumaan uuteen kauppaan. Toivomme, että asiakkaille välittyy tavoittelemamme tunne, että asiointi on yllättävän helppoa.”

Kaupan yhteystiedot:
Valssikuja 4, 78200 Varkaus
Kaupan puhelinnumero: 0400 997 369
Aukioloajat: ma-pe 7-19, la 8-15, su 11-15

Lisätietoja:
Tommi Rossi, tommi.rossi@k-rauta.fi, p. 040 777 5630
Harri Heiskanen,
harri.heiskanen@k-rauta.fi, p. 040 553 1557 
Arto Heiskanen, arto.heiskanen@k-rauta.fi, p. 040 0677 896
Kauppiaat, K-Rauta Varkaus, Vieremä, Suonenjoki, Kiuruvesi, Leppävirta ja Lapinlahti.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös