K-Supermarket Auroran kauppiaiksi siskokset Minna Kontkanen ja Sanna Kalliomäki

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 8.11.2023 Espoossa K-Supermarket Auroran kauppiaina aloittavat vuodenvaihteessa siskokset Minna Kontkanen ja Sanna Kalliomäki.

Minna ja Sanna vakuuttavat olevansa innoissaan jatkaessaan kauppiasuraansa Aurorassa. ”Alue on meille tuttu, koska isoisämme rakentama lapsuutemme koti on ihan kivenheiton päästä Aurorasta.”

Naurua saa olla kaupan käytävillä

”Liikeideamme perustuu vahvasti arvoihin”, uudet kauppiaat kertovat. ”Haluamme luoda kaikille kotoisan lähikaupan, joka on rakennettu asiakkaidemme tarpeisiin. Meille on tärkeä kohdata ihminen ihmisenä hymyn kera. Tarjoamme helppoja ja jokaiselle sopivia ratkaisuja arjen kiireiden keskelle mutta myös niihin tärkeisiin hetkiin.”

Kaupan valikoimissa halutaan huomioida se, että sieltä löytyy asiakkaille eri hintaluokan tuotteita, joista jokaiselle löytyy varmasti sopiva tuote. Lisäksi he pyrkivät löytämään kiinnostavia eräkauppa- ja kampanjatuotteita.

Minnan ja Sannan arvomaailmaan kuuluvat myös laatu, siisteys ja vastuullisuus, jotka he tuovat mukanaan myös K-Supermarket Auroraan. ”Panostamme asiakaskokemukseen, työhyvinvointiin ja iloisuuteen. Nauru kuuluu kauppamme käytäville.”

Tärkeimpänä vastuullisuusasia on siskoksille olla hyvä työnantaja, mutta myös kierrättäminen on tärkeää. "Pyrimme löytämään jokaiselle tuotteelle loppusijoituspaikaksi jonkin muun paikan kuin kaatopaikan. Tuomme myös mukanamme mm. ”Siltis löydöt”, joka vähentää ruuan päätymistä mm. jätteeksi ja antaa asiakkaalle mahdollisuuden ostaa vielä hyviä tuotteita edukkaasti.”

Minna Kontkanen ja Sanna Kalliomäki ovat toimineet 1,5 vuotta kauppiaina K-Market Siltiksessä Pyhtäällä. Ennen kauppiasuraa Minna on työskennellyt 15 vuotta LähiTapiolassa ja Sannan aikaisempi työkokemus on ollut vahvasti asiakaslähtöistä mm. tapahtuma-alalta.

Minnan perheeseen kuuluvat aikuiset tyttäret ja ison egon omaava chihuahua Vertti. Sannalla on myös kaksi aikuista lasta ja koirat Nella sekä Pepe. ”Olemme molemmat ovat kovasti liikkuvaisia ja mielellämme aina kokeilemme myös uusia asioita. Edellisen kaupan myötä päädymme kokeilemaan ampumista, kuntonyrkkeilyä sekä VPK:n toimintaa, jännä nähdä mitä täällä keksitään”, he kertovat. 

”Molemmille perhe on parasta ja siskoksia on kaikkiaan yhteensä neljä. Kaupalla tulette varmasti törmäämään perheeseemme tavalla tai toisella. Äitimme oli tuttu kasvo edellisellä kaupalla asiakkaille ja näin tulee varmasti olemaan myös Aurorassa. Ollaan molemmat todella tekeviä ja meneviä, joten varmasti kaupalla sattuu ja tapahtuu yhtä jos toista, eikä naurultakaan voida välttyä.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös