K-Market Kastanjan kauppiaiksi Lauri Lindgren ja Marjo Hiisijärvi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 14.6.2023 Vantaalla K-Market Kastanjan kauppiaina aloittavat 23.7. Lauri Lindgren ja Marjo Hiisijärvi.

Lauri Lindgren ja Marjo Hiisijärvi ovat toimineet Keravan K-Market Kalevantorin kauppiaina viiden vuoden ajan.

Nykyinen kauppias Mari Kaijanen kiittää ihania asiakkaita yhteisistä yli 18 vuodesta. Marin kauppiasura jatkuu syyskuun alussa K-market Jätkäsaaressa Helsingissä.

”Hyvällä ja luottavaisella mielellä siirrymme K-Market Kastanjaan”, uudet kauppiaat kertovat. ”Mari Kaijanen on tehnyt upeaa työtä Kastanjassa pitkään, siitä on erittäin hyvä ja helppo jatkaa. Kastanjalla on pitkät perinteet Vaaralan omana kyläkauppana, mikä on erinomainen lähtötilanne.”

Keskiössä on asiakas, asiakas ja asiakas

”Asiakaspalvelu, asiakkaan kohtaaminen ja heidän toiveensa kaupalle ovat toimintamme keskiössä. Kaupassa on jo nyt kattava valikoima, aiomme kehittää sitä vielä asiakastoiveita kuunnellen”, Lauri ja Marjo listaavat.

Valikoimasta tulee löytymään jokaiselle jotakin, sekä edullisia vaihtoehtoja arjen pyörittämiseen että premiumtuotteita juhlahetkiin. ”Panostamme tuoreosastoihin. Kattavat lähipalvelut, mm. pakettipalvelut, tulevat säilymään jatkossakin.”
 
Kauppiaat ovat tiiviisti mukana kaupan arjen pyörittämisessä ja luvassa on ainakin kakkukahvit asiakkaille kauppiaan vaihtuessa.

Vastuullisuus näkyy K-Market Kastanjan toiminnassa monessa asiassa. ”Minimoimme hävikkiä ja jäljelle jäänyt syömäkelpoinen hävikkiruoka lahjoitetaan eteenpäin paikalliselle toimijalle, kuten tähänkin asti”, uudet kauppiaat kertovat. ”Henkilökunnan kohtaaminen ja hyvinvointi on ollut meille aina tärkeää, yhdessä luomme kivan työilmapiirin ja kaikki saavat äänensä kuuluviin. Tarjoamme mielellämme TET- tai harjoittelupaikan alueen nuorille.”

Lauri Lindgrenillä on pitkä kokemus kaupan alalta: hän on syntynyt kauppiasperheeseen ja työkokemusta on kertynyt jo vanhempien kaupoista. Ennen kauppiasuraa hän työskenteli myymäläpäällikkönä pääkaupunkiseudulla yli 10 vuotta. Marjo Hiisijärvi on hypännyt mukaan kaupan toimintaan reilu viisi vuotta siten, kun he aloittivat ensimmäisessä kaupassaan K-Market Kalevantorilla. Ennen kauppiasuraa Marjo työskenteli korkeakoulujen kansainvälistymisen parissa.

Laurin ja Marjon perheeseen kuuluu kaksi alakouluikäistä lasta ja koira. ”Vapaa-aikamme kuluu perheen parissa ja Lauri valmentaa myös pojan jalkapallojoukkuetta.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös