Jussi Valkama Porin uuden K-Supermarket Karjarannan kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 31.1.2023 Poriin rakentuva uusi K-Supermarket Karjaranta saa tutun ja kokeneen kauppiaan, kun Jussi Valkama ryhtyy luotsaamaan kauppaa. Kauppa avautuu lokakuussa.

”Vahva alueellinen kotiinpaluun tuntu on kosketeltavissa”, Jussi Valkama toteaa hauskasti. ”Olen viettänyt lapsuuteni samoilla kulmilla Käppärässä. Tunnelmat ovat iloiset, odottavat ja jännittävätkin.”

Palvelulinjastoon panostetaan antaumuksella

"Tuomme Poriin hivenen erilaista myymälää siinä mielessä, että tarjoamme asiakkaille nykyaikaisen, loistavalla sijainnilla olevan kaupan, jossa asioimisen vaivattomuus on huomioitu sekä kauppaan tullessa sekä siellä asioidessa. Karjarannan K-Supermarketista tulee reilun kokoinen kaupparakennus, joten pystymme tarjoamaan erittäin laajan valikoiman, edullisimmista K-Menun tuotekirjosta aina premium-tuotteisiin saakka", avaa kauppias-Jussi K-Supermarket Karjarannan liikeideaa.

”Minulla on vahva usko, että porilaiset saavat uudesta kaupastamme erittäin varteen otettavan asiointipaikan tulevaisuudessa. Ainakin tulen laittamaan peliin kaiken, mitä löytyy, jotta kaupasta muodostuu asiakkaiden toiveiden mukainen.”

Iso kauppa tarvitsee monta osaajaa. 

”Rekrytointi käynnistyy toden teolla loppukesästä ja haemme yli 20 kaupan alan ammattilaista erilaisiin tehtäviin. Osastovastaavien lisäksi tarvitaan loistavia myyjiä kassa-alueelle sekä osastoille hyllyjen väliin kaikkiaan pitkälti yli toistakymmentä”, kertoo Jussi Valkama. 

Jussi Valkama on toiminut vuodesta 2001 yrittäjänä Porissa, ensin vakuutusalalla ja sitten huonekalumyynnissä. Vuodesta 2017 alkaen hän on toiminut kolmen K-Marketin kauppiaana: K-Market Murtosenmutka, K-Market Ulvila ja K-Market Pormestarinluoto. Jussilla koulutustaustat ravintola- ja kaupalliselta alalta ja hän on suorittanut viime vuonna executive Master of Business (EMBA) Jyväskylän yliopistossa.

Perheeseen kuuluu puoliso, joka työskentelee luokanopettajana Porin kaupungilla ja tytär sekä kolme poikaa, joista vanhin on jo kohta täysi-ikäinen. ”Harrastuksiini kuuluvat Bichon Friseen -koiran aktiivinen ulkoiluttaminen ja satunnaisesti kirjojen kuuntelua sekä kahvakuulailua sekä sään salliessa mökkeilyä.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös