Heikkosen veljekset kahden K-Marketin kauppiaiksi Töölössä

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 22.11.2023 Tommy ja Markus Heikkonen aloittavat kauppiasuransa Helsingissä kahdella K-Marketilla Töölössä. K-Market Pohjoinen Rautatienkatu siirtyy heille 7.1. ja K-Market Etu-Töölö 10.1. alkaen.

”Olemme innoissamme päästessämme kehittämään kahta kauppapaikkaa Helsingin keskustassa”, Tommy ja Markus vakuuttavat. Alue on tuttu entuudestaan Tommylle, joka opiskeli Hankenilla ja vieraili säännöllisesti K-Market Etu-Töölön asiakkaana. ”Olemme molemmat kaksikielisiä, joten asiakaspalvelu sujuu myös ruotsiksi. Odotamme innolla, että pääsemme tutustumaan tarkemmin alueeseen ja sen asukkaisiin ja rakentamaan yhdessä alueen parhaita lähikauppoja!”

”Asiakkaille haluamme tarjota kaikki heidän tarvitsemansa palvelut saman katon alta ja rakentaa parhaan mahdollisen lähikaupan”, uudet kauppiaat avaavat suunnitelmiaan. ”Tähän tarvitsemme myös asiakkaiden apua tuotevalikoiman ja haluttujen palveluiden osalta. Pohjoisella Rautatiekadulla on jo kattavat pakettipalvelut ja kotiinkuljetusmahdollisuus Woltin kautta. Pyrimme tuomaan mahdollisimman kattavat lähipalvelut myös Etu-Töölöön. Panostamme tietenkin laadukkaaseen asiakaspalveluun ja haluammekin, että asiakas voi aina lähteä kaupasta tyytyväisin mielin.”

Molemmissa K-Marketeissa ylläpidetään laajaa valikoimaa niin edullisten kuin premium- tuotteiden osalta. ”K-Menu-tuotesarja sopii edullisen ostoskorin hakijoille, kun taas Pirkka-tuotteet ovat hinta-laatusuhteeltaan luonteva valinta arkeen. Pyrimme myös tuomaan erikoisempia ja laadukkaita pientuottajien tuotteita valikoimaan herkuttelijoille ja niille, jotka tykkäävät kokeilla uutta”, veljekset kertovat.

Ensin tutustutaan kauppoihin ja asiakkaisiin, keväällä juodaan sitten yhdessä kakkukahvit

”Aloitamme uramme tutustumalla rauhassa kauppojen asiakkaisiin ja henkilökuntaan. Kun olemme asettuneet taloksi, järjestämme myöhemmin kevään aikana avajaiset, jolloin tarjoamme kaikille perinteiset kakkukahvit”, Tommy ja Markus lupaavat. ”Toivomme, että asiakkaat tulevat rohkeasti juttelemaan ja esittämään toiveensa valikoimaan liittyen tai ihan vain vaihtamaan kuulumiset.”

Vastuullisuustyötä tehdään molemmissa K-Marketeissa arjen toimina joka päivä. ”Pyrimme tuomaan valikoimiimme mahdollisimman paljon lähellä tuotettuja tuotteita sekä vähentämään ruokahävikkiä. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden ostaa edulliseen hintaan elintarvikkeita, jotka ovat vielä käyttökelpoisia, mutta eivät enää uuden veroisia. Tämä onnistuu esimerkiksi leipä- ja hevihävikkikassien kautta, jotka asiakkaat voivat ostaa itselleen huokeaan hintaan”, he listaavat. ”Meiltä löytyy myös erinomaiset suhteet tavarantoimittajiin, joilta ostammekin myös edullisia lyhyemmän päiväyksen omaavia tuote-eriä. Näin tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden vähentää ruokateollisuuden hävikkiä ja samalla kokeilla tuotteita huomattavasti tavallista halvemmalla hinnalla.” 

Kiitokset lähtevät molemmilta kasvattajakauppiaille: ”Haluamme kiittää kasvattajakauppiastamme Olli Runokangasta pitkäaikaisesta yhteistyöstä ja tuesta kauppiasvalmennuksen aikana. Kiitämme myös muita kauppiaita, joiden kanssa olemme saaneet työskennellä vuosien aikana.”

Tommy on aloittanut kaupan työt jo TET-jaksolla K-Market Masurkassa ja päätynyt kesätöihin myymään mansikoita kaupan eteen. ”Olenkin aina pysynyt kaupan alalla eri kaupoissa työskennellen opiskelujen aikana lähes täyspäiväisesti.” Tommy on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri pääaineenaan markkinointi. Hän on myös pitkään työskennellyt yrittäjänä ja myyntiedustajana.

Markus on niin ikään aloittanut työuransa kaupassa TET-harjoittelussa K-Market Tapulissa ja siitä siirtynyt kesätöihin samaan kauppaan. Markuksella on kaupan työstä 12 vuoden työkokemus useista eri kaupoista. ”Viimeisimmät vuodet olen tehnyt yrittäjänä töitä kaupan alalla.”

Tommy Heikkosen perheeseen kuuluvat avopuoliso ja toyvillakoira Luca. ”Vapaa-ajalla tykkäämme yhdessä käydä pidemmillä kävelylenkeillä. Olen innokas kotikokki ja tykkään tehdä ja syödä hyvää ruokaa perheen ja ystävien kanssa”, hän kertoo.

Markus Heikkosen perheessä ovat avopuoliso ja samojedinkoirat Nils ja Håkan. ”Vapaa-aika menee heitto- sekä perhokalastuksen merkeissä ja koirien kanssa ulkoillessa.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös