Ensimmäiset K-ryhmän kesätyöpaikat ovat avautuneet hakuun – osa kausityöntekijöistä aloittaa jo maaliskuussa

K-ryhmän ensimmäiset kausi- ja kesätyöpaikat jaetaan tammikuussa. Monet kausityöntekijät aloittavat jo maalis-toukokuussa, esimerkiksi K-Auton autokorjaamoissa, K-ryhmän logistiikkakeskuksissa sekä K-Rauta-kaupoissa. Kesätyövalikoima on suurimmillaan helmikuun toisella viikolla.

Maalis-toukokuussa on mahdollisuus aloittaa esimerkiksi puutarhamyyjänä K-Raudassa, renkaanvaihdon tehtävissä K-Autolla ja logistiikkatyöntekijänä K-ryhmän logistiikkakeskuksissa.

K-Rauta-kauppojen kausi- ja kesätyöpaikkoja on jo auki ja suurin osa avautuu hakuun tammikuun aikana. Tarjolla on esimerkiksi puutarhamyyjän, sisustusmyyjän ja rakennustarvikemyyjän töitä. Remontointi- sekä piha- ja puutarhasesonki alkaa jo keväällä, joten useassa tehtävässä on mahdollista aloittaa maalis-toukokuun aikana.

Kevään rengashuollot K-Auton toimipisteissä työllistävät kymmeniä eri puolelle Suomea jo alkukeväästä. Lisäksi tarjolla on kesätyöpaikkoja muun muassa mekaanikoille sekä huollon asiakaspalvelun sekä myyntiavustajan tehtävissä. Ensimmäiset haut alkavat tammikuun lopulla. 

Onnisen Hyvinkään jakelukeskus sekä K-ryhmän päivittäistavarakaupan Vantaan keskusvarastot työllistävät satoja kausi- ja kesätyöntekijöitä, ensimmäisiä jo tammikuusta alkaen. Hakea kannattaa heti, sillä paikkoja täytetään parhaillaan.

Kesätyövalikoima on suurimmillaan helmikuun toisella viikolla

Suurin osa K-ryhmän kesätyöpaikoista kaikissa toiminnoissa tulee hakuun helmikuun kuudenteen päivään mennessä. Silloin kesätyövalikoima on suurimmillaan.

K-ryhmä tarjoaa tulevana kesänä monipuolisesti erilaisia kesätyöpaikkoja. Joka puolella Suomea voi hakea kesätöihin K-Rautoihin ja teknisen tukkukaupan Onninen Express -myymälöihin, vapaa-ajan kauppoihin (Intersport ja Budget Sport), Neste K -huoltoasemille, automekaanikon ja myyntiavustajan tehtäviin K-Autolle, logistiikkakeskuksiin, ravintolatukku Kesproon, K-ruokakauppoihin sekä K-ryhmän toimistoille.

”K-ryhmässä on mahdollisesti Suomen laajin valikoima erilaisia kesätyöpaikkoja ja monissa maakunnissa kesätyöpaikkoja on tarjolla satoja. Vaihtoehdot ovat monipuoliset siis koko Suomessa. Jokaiselle löytyy varmasti jotakin kiinnostavaa”, kannustaa hakemaan K-ryhmän rekrytoinneista vastaava Ilona Castrén.

Yhteensä K-ryhmä tarjoaa tulevana kesänä noin 6000 kesätyöpaikkaa. Kaikkiin kesätyövaihtoehtoihin voi tutustua K-ryhmän yhteisellä kesätyösivulla osoitteessa kesko.fi/kesatyo. Kesätyöpaikat näkyvät sivulla hakuaikana.

K-ryhmän kesätyöpaikat löytyvät hakuaikana osoitteesta www.kesko.fi/kesatyo.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös