Ali Jahangiri aloittaa kauppiasuransa K-Market BiiliTalossa

Ali Jahangiri aloittaa kauppiasuransa 23.4. Helsingin Kampissa. Samalla Jahangirin ensimmäinen kauppa, Autotalossa sijaitseva K-Market Pikku-Kamppi vaihtaa nimensä K-Market BiiliTaloksi. 

K-Market BiiliTalo on Jahangirin ensimmäinen kauppa. Pääkaupungin ytimessä sijaitsevassa kaupassa on Kampin alueen historiaa henkivä tunnelma. Jahangiri aikoo henkilökuntansa kanssa jatkaa kaupan kehittämistä sen hyvän työn pohjalle, mitä kaupalla on tähän mennessä tehty. 

”Kauppiasuran aloittaminen tuntuu erittäin hyvältä. Kauppaa on hoidettu rakkaudella ja jatkamme hyvää työtä luovalla ja innokkaalla otteella. Tarjoamme asiakkaille hyviä ja nopeita eväitä herkulliseen päivään”, Jahangiri kertoo.   

Autotalolla on vahva historia Helsingissä. Keskeinen sijainti tuo asiakkaiksi sekä paikallisia että turisteja. Jahangirin tavoitteena on, että BiiliTalosta tulee Helsingin stadilaisin ruokakauppa. Myös Stadin slangi näkyy jatkossa kaupalla vahvasti. 

”En olisi uskonut, että ensimmäinen kauppani on näin ytimessä. Kaupungin keskustassa on oma juttunsa. Haluaisin pidemmällä tähtäimellä tehdä kaupasta paikan, jossa slangi voisi elää ja näkyä”, Jahangiri avaa. 

Vastuullisuus on luonteva osa kaupan arkea. K-Market BiiliTalo aikoo panostaa hävikin hallintaan sekä vastuulliseen valikoimaan suosimalla pientuottajia etenkin panimo- ja leipäosastoilla. 

”Odotan sitä, että ihmiset tulevat käymään kaupalla, juomaan kahvia ja juttelemaan. Kesän aikana kaupassa tehdään pieniä muutostöitä ja syksyllä järjestämme BiiliTalossa viralliset avajaiset. Tervetuloa kaupalle tutustumaan ja katsomaan, mitä olemme saaneet aikaan”, Jahangiri jatkaa. 

Koomikon arki siirtyy kaupalle  

Ura kauppiaana on stand up -koomikkona tunnetuksi tulleelle Jahangirille uusi aluevaltaus. 

”Stand up on antanut minulle paljon, mutta nyt on oivallinen hetki rakentaa myös uutta uraa komiikan rinnalle ja jatkoksi. Vielä siis nähdään keikoilla, mutta vähemmän ja valikoidummin", Jahangiri kertoo. 

Perhe on Jahangirille merkittävä tuki uudella uralla. Lisäksi matkan varrelle on mahtunut monta muuta tärkeää henkilöä. 

”Kiitos kasvattajakauppiailleni Pauli Jaakolalle ja Mari Kaijaselle, jotka jakoivat kauppiastietämystään ja saattelivat minut matkaan omalle kauppiasuralleni. Lisäksi lämmin kiitos Keskon Janne Ojaselle, joka näki potentiaalini ja otti minut kauppiasvalmennukseen mukaan. Erityiskiitos Jokelle ja Abdille tuesta ja työtoveruudesta. Konalan ja Kastanjan työkavereille kiitos kaupan arjen opista”. 


Seuraa kauppiaan ja K-Market BiiliTalon matkaa YouTubessa: https://www.youtube.com/@alikirsanti 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös