Aleksi Tapani Haagan K-Market Tunnelitien kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 24.7.2023 Aleksi Tapani aloittaa 3.9. kauppiaana Helsingin Haagassa K-Supermarket Haagan rinnalla myös K-Market Tunnelitien kauppiaana.

”On hienoa saada KSM Haagan rinnalle "pikkuveli", kauppa tulee edelleen täydentämään haagalaisten palvelutarjontaa. Matti Moisio on hoitanut kauppaa hyvin, tästä on hyvä jatkaa. Tykkään uusista haasteista ja on tosi hienoa, että saamme K-Market Tunnelitien nykyisen kauppamme kylkeen”, Aleksi iloitsee. ”Olkaa rohkeasti yhteydessä myös jatkossa kaikenlaisen yhteistyön saralla. Paikallisuus on meille tärkeää joka tavalla. Etelä-Haagassa ja Haagassa meillä on mitä parhain asiakaskunta. Nähdään kaupoilla!” 

K-Market Tunnelitien valtit ovat helppous, nopeus ja lisäpalvelut

”Kaupan liikeideaa tullaan kehittämään vahvasti pakettipalveluiden ja Woltin varaan. Posti, Matkahuolto, Schenker ja kaikki mahdolliset pakettipalvelut on tarkoitus saada yhden oven taakse, eli K-Market Tunnelitielle. Wolt tulee palvelemaan laajoin aukioloin ja toimitus tulee erittäin nopeasti perille; helppous ja nopeus ovat liikeidean ytimessä”, Aleksi avaa suunnitelmiaan. ”Liikeidea tullaan muokkaamaan vielä ennen aloitusta ja kaupat tulevat toimimaan tiiviisti yhdessä. “

”Osaava henkilöstö on kaiken tekemisen ytimessä. Panostamme to-go tuotteisiin, tuoreeseen kahviin ja paistopisteen tuotteisiin. Syksyn aikana on tarkoitus järjestää molempien kauppojen yhteiset kahvitukset ja jatkaa tutustumista haagalaisiin”, lupaa Aleksi. ”K-Supermarket Haagasta saamme siirrettyä pieniä määriä erikoisempiakin suoratoimittajien tuotteita K-Market Tunnelitien hyllyille. Kauppojen välimatka toisistaan on sananmukaisesti kivenheitto. Last Chance-hylly tulee löytymään Tunnelitieltä ja henkilökunta on toiminnan keskiössä.”

Vastuullisuus on kiinteä osa molempien kauppojen toimintaa. ”Sosiaalista vastuuta aion korostaa esimerkiksi palkkaamalla harjoittelijoita sekä  osa-työkykyisiä mahdollisuuksien mukaan meille”, Aleksi kertoo.

Aleksi Tapani on aloittanut K-ryhmässä opiskelujen ohella jo vuonna 2007. Hän on suorittanut K-trainee-valmennusohjelman 2010, harjoittelu tapahtui Seinäjoella ja Aleksi muistelee, että harjoittelu oli unohtumatonta aikaa. K-Market Tunnelitie on Aleksin neljä kauppapaikka, ensimmäinen oli K-Myllypuron testikaupan kauppiaana. Aleksi on toiminut neljä vuotta K-Market Otaniemen kauppiaana ennen aloitusta KSM Haagassa vuosi sitten. ”Olen työskennellyt Hyatt hotellissa Kansasissa ennen uraa K-ryhmässä, sieltä sai hyvää evästä asiakaspalveluun”, Aleksi kertoo. 

Aleksi Tapanin perheeseen kuuluvat vaimo Sini Tapani ja poika Topi 1,5 vuotta. ”Sini on osakkaana yrityksessämme ja hän on vastannut kaikissa kaupoissamme ”konttorihommista”. Hän työskentelee myös Nummelassa kieltenopettajana.” Aleksi tykkää vapaa-aikanaan kulkea metsissä, laittaa ruokaa ja mökkeillä. Vapaa-aika kuluu perheen ja ystävien kanssa. 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös