Ville ja Natalia Kestilä K-Supermarket Vihdin kauppiaiksi

Kestilät siirtyvät K-Supermarket Vihdin kauppiaiksi 1.10. alkaen.

Tällä hetkellä Tervakoskella, K-Market Tervapadassa kauppiaana toimiva Ville Kestilä kertoo edessä olevan muutoksen tuntuvan oikein mukavalta.

”Vihdin kirkonkylä on idyllinen paikka ja kauniin maaseudun ympäröimä. Se sopii meille erittäin hyvin, uskoisin että paremmin kuin ruuhkainen keskusta. Muutamme Vihtiin pieneltä paikkakunnalta, joten uskon, että tulemme viihtymään”, Ville kertoo odotuksista.

Villen ohella kaupan toiminnassa on tiiviisti mukana puoliso Natalia Kestilä. Alkuun kauppiaspari kertoo tutustuvansa asiakkaisiin ja heidän toiveisiinsa.

”Olisikin hienoa, jos asiakkaat tulisivat kaupalla juttelemaan ja kertomaan tuote- tai palvelutoiveita tai vaikka tarjoamaan omia lähituotteitaan myyntiin. Ainakin jommankumman tapaa kaupalta joka päivä. Uusia ideoita kaupan toimintaan liittyen on jo paljonkin, mutta palataan niihin sitten, kun olemme tulleet tutuiksi asiakaskunnan ja henkilökunnan kanssa”, Ville toteaa.

Jo tällä hetkellä on kuitenkin selvää, että vastuullisuudella tulee olemaan suuri rooli kaupan toiminnassa.

”Vastuullisuus on iso kokonaisuus, josta K-ryhmässä huolehditaan erityisen hyvin. Kokonaisuuteen kuuluu monia ulottuvuuksia aina esimerkiksi tuotevalinnoista ja tuotteiden tuotantotavoista pakkausmateriaaleihin, hävikin hallintaan sekä logistiikkaan. Vastuullisuus kytkeytyy tiukasti myös henkilökunnan ja asiakkaiden hyvinvoinnista huolehtimiseen ja yleisestikin siihen, millä periaatteilla kaupassa toimitaan. Olen aina suhtautunut kaupan vastuullisuuteen kokonaisuutena, jonka voisi määritellä siten, että pidä asiakkaistasi huolta ja auta heitä parhaasi mukaan elämään parempaa elämää - loppu tulee itsestään”, Ville kiteyttää.

Huolen pitäminen näkyy myös Ville Kestilän käynnistämässä Kiusaamisvapaa vyöhyke -toimintamallissa, joka syntyi hänen kohdatessaan nykyisen kauppansa liepeillä koululaisten välistä vakavaa kiusaamista. Sen seurauksena Kestilä julisti kauppansa kiusaamisvapaaksi vyöhykkeeksi ja turvapaikaksi kiusatuille. Toimintamalli on sittemmin laajentunut lähes kaikkiin, noin 800 K-Marketiin, teko on saanut useita tunnustuksia ja siitä on tehty K-Market-ketjussa pysyvä toimintapa.

Kestilöillä on kaikkiaan pitkä kokemus kauppiaana toimimisesta, ja K-Supermarket Vihti on heille kuudes K-kauppapaikka. Vapaa-ajalla pari suuntaa mielellään esimerkiksi mökkeilemään tai veneilemään.

K-Supermarket Vihdin nykyinen kauppiaspari Tommi ja Mari Kaipainen jatkaa uraansa uusin suunnitelmin. Päätökseen ovat vaikuttaneet muun muassa arjen sujuvuuteen kuten päivittäiseen liikkumiseen liittyvät tekijät.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös