Valtakunnallinen Futiskiertue-tapahtuma liikuttaa kesän aikana K-kaupoissa

K-RYHMÄ LEHDISTÖTIEDOTE 08.06.2022 Palloliitto, jalkapalloseurat ja paikalliset K-kauppiaat järjestävät kesällä Futiskiertue-tapahtumia 16 paikkakunnalla, 18 K-kaupan pihalla eri puolilla Suomea. Tapahtumien tavoitteena on edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia kannustamalla heitä liikkumaan. Tapahtumiin on vapaa pääsy.

Palloliitto, jalkapalloseurat ja paikalliset K-kauppiaat järjestävät kesällä Futiskiertue-tapahtumia 16 paikkakunnalla, 18 K-kaupan pihalla eri puolilla Suomea. Tapahtumien tavoitteena on edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia kannustamalla heitä liikkumaan. Tapahtumiin on vapaa pääsy.

K-ryhmän ja Suomen Palloliiton yhteistyö näkyy kesällä leikkimielisten Futiskiertue-liikuntatapahtumien myötä K-kaupoissa eri puolilla Suomea. Luvassa on jalkapallohenkistä liikuntaa, kilpailuja ja katufutis-turnauksia kesäkuusta elokuuhun valikoitujen K-Supermarket-, K-Citymarket- ja K-Rauta-kauppojen parkkialueilla. Yhdeksässä tapahtumassa paikalla on myös Volkswagenin uutuusmallit.

”K haluaa tarjota liikunnan iloa ja jalkapalloilun riemua asiakkailleen mahdollisimman matalalla kynnyksellä. Yhteistyössä Palloliiton ja jäsenseurojen kanssa viemme jalkapalloharrastuksen ilosanomaa nyt myös urheilukenttien ulkopuolelle. K-kauppojen tapahtumissa pääsee tutustumaan lajiin ikään ja taitoon katsomatta”, iloitsee K-ryhmän brändinhallinnasta vastaava johtaja Hanne Kataja.

”Olemme todella iloisia siitä, että voimme Palloliittona yhdessä K-ryhmän kanssa tehdä jalkapalloa tutuksi kaikelle kansalle. Toivomme, että Futiskiertuetapahtumat sytyttävät osallistujissa sporttikipinän, joka toivottavasti johtaa siihen, että alueella toimivat urheiluseurat saavat myös uusia harrastajia”, sanoo seurapalvelujohtaja Timo Huttunen Suomen Palloliitosta.

Ensimmäinen tapahtuma järjestetään Järvenpään K-Supermarket Pajalassa keskiviikkona 8.6.2022 klo 12-16. Kiertue päättyy Lahden Launeen K-Citymarketiin 13. elokuuta.

K-ryhmä on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani sekä maajoukkuetasolla että juniorityössä vuoden 2024 loppuun. Tapahtumat ovat osa K:n ja Palloliiton välistä pääyhteistyökumppanuutta.

Lue lisää:  https://www.k-ryhma.fi/futiskiertue

FUTISKIERTUEEN KIERTUEAIKATAULU KESÄ 2022

Tapahtuma on auki klo 12-16

KESÄKUU

8.6. Järvenpää K-Supermarket Pajala

9.6. Tampere, K-Citymarket Linnainmaa

11.6. Tampere, K-Rauta Lielahti

15.6. Oulu, K-Citymarket Kaakkuri

16.6. Vaasa, K-Supermarket Wasa  

17.6. Seinäjoki, K-Citymarket Päivölä

28.6. Lempäälä, K-Supermarket Kuljun Kartano

29.6. Jyväskylä, K-Citymarket Seppälä

30.6 Kuopio, K-Citymarket Kolmisoppi

HEINÄKUU

1.7. Joensuu, K-Citymarket Pilkko

2.7. Lappeenranta, K-Citymarket Lappeenranta

6.7. Espoo, K-Supermarket Mankkaa                 

7.7. Espoo, K-Rauta Merituuli

8.7. Helsinki, K-Supermarket Konala

9.7.  Turku, K-Citymarket Ravattula

ELOKUU

11.8. Porvoo, K-Supermarket Tarmola          

12.8. Kotka, K-Rauta Kotka

13.8. Lahti, K-Citymarket Laune


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös