Valtakunnallinen Futiskiertue saapuu Tampereelle kahden tapahtuman voimin

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 6.6.2022 Futiskiertue tarjoaa leikkimielistä liikuntaa ja katufutis-turnauksia K-kauppojen piha-alueilla eri puolilla Suomea ja kiertue saapuu tällä viikolla Tampereelle kahden tapahtuman voimin torstaina ja lauantaina.

Torstaina 9.6. kiertue on K-Citymarket Linnainmaan pihalla ja lauantaina 11.6. K-Rauta Lielahdessa.

K-ryhmän ja Suomen Palloliiton yhteistyö näkyy kesällä leikkimielisten Futiskiertue -tapahtumien myötä K-kaupoissa eri puolilla Suomea. Kiertue juhlistaa K-ryhmän ja Palloliiton välistä yhteistyötä kauppojen pihoilla järjestettävin tapahtumin kesällä 2022. Tapahtumat liikuttavat lapsia ja lapsenmielisiä 16 paikkakunnalla 18 K-kaupassa – luvassa on kesän iloisin kauppareissu asiakkaille ja jalkapalloilusta kiinnostuneille. Liikuntatapahtumiin on vapaa pääsy.

Tapahtumien järjestämisestä Tampereella vastaavat K-ryhmä ja torstaina 9.6. K-Citymarket Linnainmaan kauppias Mikko Salmia ja Ilveksen jalkapallojaosto. Lauantaina 11.6. K-Rauta Lielahden kauppiaat Sanna Elonheimo-Hietala ja Juuso Elonheimo ottavat vastaan kiertueen yhdessä TPV:n kanssa.

Kauppiaat haluavat järjestää lapsille hauskan liikuntatapahtuman

”Linnainmaa on lapsiperhealuetta ja on hienoa olla mukana järjestämässä lasten kesäpäivään mielekästä tekemistä ja liikunnan riemua”, Mikko Salmia kertoo. ”Iltapäivällä on myös luvassa näytösottelu, jossa kaupan kokoama nimekäs julkkisjoukkue kohtaa paikallisten junioreiden joukkueen. Kaupan joukkueessa pelaavat Suomen Jalkapallomaajoukkueen kunniakapteeni Ari Zico Hjelm, kiekkolegenda Pekka Saravo ja tuore jääkiekon Suomen mestari, kotimaan kaukaloissa nykyhistorian yksi arvostetuimmista pelaajista Jukka Peltola”, paljastaa Salmia.”

K-Rauta Lielahden toinen kauppias Juuso Elonheimo valmentaa 4-5-vuotiaiden jalkapallojoukkuetta ja hän lupaa vetää tapahtumassa lyhyen treenin pienemmille osallistujille. ”Haluamme tuottaa hyvää mieltä  ja olla mukana järjestämässä lapsille hauskan liikuntatapahtuman”, Sanna Elonheimo-Hietala perustelee tapahtumaan mukaan lähtöä.

”Jalkapalloa kaikille on seuramme missio, ja K-ryhmän ja Palloliiton Futiskiertue -tapahtuma osuu täysin yksiin Ilveksen tavoitteiden kanssa. Ilves liikuttaa jalkapallon parissa 5000 pelaajaa ja on hienoa olla mukana Futiskiertueella, jossa jalkapallo tuodaan helposti lähestyttävänä ja innostavana lajina esille”, Ilveksen jalkapallon toiminnanjohtaja Matti Anttonen sanoo. ”Käy paikan päällä innostumassa jalkapallosta ja tutustu seuramme toimintaan, josta löytyy osallistumismahdollisuus kaikille: 3-vuotiaiden lapsi-vanhempi -ryhmistä aina 70-vuotiaiden ikämiesjoukkueeseen saakka”, kehottaa Anttonen.

​K on Palloliiton pääyhteistyökumppani

Palloliitto, jalkapalloseurat ja paikalliset K-kauppiaat järjestävät kesän 2022 aikana Futiskiertue-tapahtumia ympäri Suomen. Näiden tapahtuminen tavoitteena on edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia ja kannustaa nuoria liikkumaan. Tapahtumat ovat osa K:n ja Palloliiton välistä pääyhteistyökumppanuutta. K-ryhmä on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani sekä maajoukkuetasolla että juniorityössä vuoden 2024 loppuun.

Lue lisää:  https://www.k-ryhma.fi/futiskiertue


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös