Valtakunnallinen Futiskiertue -tapahtuma starttaa Järvenpään K-Supermarket Pajalasta

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 2.6.2022 Futiskiertue tarjoaa leikkimielistä liikuntaa ja katufutis-turnauksia K-kauppojen piha-alueilla eri puolilla Suomea ja kiertue starttaa Järvenpään K-Supermarket Pajalasta ensi keskiviikkona 8.6.2022 klo 12-16.

K-ryhmän ja Suomen Palloliiton yhteistyö näkyy kesällä leikkimielisten Futiskiertue -tapahtumien myötä K-kaupoissa eri puolilla Suomea. Kiertue juhlistaa K-ryhmän ja Palloliiton välistä yhteistyötä kauppojen pihoilla järjestettävin tapahtumin kesällä 2022. Tapahtumat liikuttavat lapsia ja lapsenmielisiä 16 paikkakunnalla 18 K-kaupassa – luvassa on kesän iloisin kauppareissu asiakkaille ja jalkapalloilusta kiinnostuneille. Liikuntatapahtumiin on vapaa pääsy.

Tapahtumien järjestämisestä Järvenpäässä vastaavat Järvenpään Palloseura JäPS, K-ryhmä sekä K-Supermarket Pajalan kauppias Karri Himberg

K-kauppias Karri Himbergin sydän sykkii lasten ja nuorten liikunnallisen elämän edistämisessä. ”Haluan tarjota heille mahdollisuuden tutustua ja ihastua eri lajeihin matalalla kynnyksellä. Futiskiertue on mahtavan hieno tapahtuma erilaisine aktiviteetteineen. Paikalla on myös paikallisen jalkapalloseuramme JäPSin henkilöitä innostamassa ja kertomassa futiksesta harrastuksena.”

”Jalkapallo on maailman suosituin urheilulaji ja lajin kasvava suosio näkyy myös Järvenpäässä. Eri-ikäisiä jäpsiläisiä pelaajia on jo yli 1000 ja seuran sininen väri näkyy vahvasti kentillä ja katukuvassa. Isosta seurasta löytyy joukkueita niin aloittelijoille kuin kilpatason pelaajille, ja perheen pienimmätkin pääsevät tutustumaan lajiin perhefutiksessa vanhemman kanssa. Tärkeintä on kuitenkin iästä ja taitotasosta riippumatta aina pelaajat ja pelaamisen ilo. Futiskiertue tapahtumana on juuri tätä - viihtymistä futiksen parissa omia taitoja testaillen ja kavereiden kanssa pelaillen. Tervetuloa pitämään hauskaa ja tutustumaan JäPSin toimintaan! ”, toivottaa JäPSin toiminnanjohtaja Marika Hagelin.

​K on Palloliiton pääyhteistyökumppani

Palloliitto, jalkapalloseurat ja paikalliset K-kauppiaat järjestävät kesän 2022 aikana Futiskiertue-tapahtumia ympäri Suomen. Näiden tapahtuminen tavoitteena on edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia ja kannustaa nuoria liikkumaan. Tapahtumat ovat osa K:n ja Palloliiton välistä pääyhteistyökumppanuutta. K-ryhmä on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani sekä maajoukkuetasolla että juniorityössä vuoden 2024 loppuun.

Lue lisää:  https://www.k-ryhma.fi/futiskiertue


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös