Titta Rimpioja Kokkolaan kolmen K-Marketin kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 21.9.2022 Titta Rimpiojasta tulee lokakuun lopussa kolmen K-Marketin kauppias Kokkolassa. Hänelle tulevat K-Market Mariankatu, K-Market Rytimäki ja K-Market Ykspihlaja.

Titta palaa kotiin

”Minusta on ihana palata kotiin!”, iloitsee Titta. ”Olen asunut lapsena K-Market Mariankadun viereisellä kadulla ja pyöräillyt 5-vuotiaana Poni-pyörälläni silloiseen T-Centeriin ostamaan naapurin mummolle ostoksia.”

Titan resepti uusien kauppojensa hoitamisessa on asiakkaiden tunteminen ja ystävällinen henkilökunta. ”Uskon, että näinä kummallisina maailman aikoina arvostetaan lähikauppoja entistä enemmän. Ne ovat tuttuja, turvallisia ja lähellä”, Titta sanoo. ”Näinä aikoina myös asiakkaat arvostavat sitä, että saavat ostoskoreihinsa sopivat tuotteet niin, että valikoimaa löytyy niin premium-tuotteista kuin edullisemmista vaihtoehdoista.”

Vastuullisuustyötä tehdään kaikissa kolmessa K-Marketissa arjen toimina. Hävikin määrä minimoidaan ja katsotaan, mistä voi sähköä säästää.

Titta on viimeisimmäksi ollut K-Market Mustikan kauppiaana Ylivieskassa seitsemän vuotta. ”Haluan kiittää Ylivieskassa ahkeraa ja ystävällistä henkilökuntaani sekä ihania asiakkaitamme yhteisistä vuosista. Teitä jää ikävä!”, hän lähettää terveisensä. Titan koti on Kokkolassa ja hän on ajellut seitsemän vuotta Ylivieskaan töihin.

Titalla on pitkä ura kaupan työtehtävistä. Hän on aloittanut heti ylioppilaskirjoitusten jälkeen 1991 Kokkolan Eka-Marketissa. Sieltä hän on siirtynyt K-Citymarketiin Kokkolassa ja Pietarsaaressa. Ensimmäinen kauppapaikka oli 2006 Kruunupyyn K-Market Matkrono. Vielä pyrähdys Kokkolan Anttilan osastopäällikkönä sekä myyntiedustajana ennen Ylivieskan K-Market Mustikan kauppiaaksi lähtöä.

Vapaa-ajalla Titta kertoo pitävänsä livemusiikista ja valokuvaamisesta.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös