Rovaniemen Neste K Reissumiehen kauppiaiksi Virpi ja Harri Pitkänen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 9.6.2022 Elokuun alusta Virpi ja Harri Pitkänen ottavat toiseksi liikenneasemakseen Rovaniemen Neste K Reissumiehen. He jatkavat myös Neste K Lapintuulen kauppiaina Kemissä.

Koemme toiminnan laajenemisen ja Neste K Reissumiehen kauppiaina aloittamisen olevan luonteva jatkumo kauppiasurallamme”, kertovat uudet kauppiaat. ”On helppo ottaa toiseksi kauppapaikaksi liikenneasema, josta Tuuli ja Marko Kurkisen sekä Reissumiehen henkilökunta ovat pitäneet hyvää huolta.”

Pitkäset kertova jatkavansa heille tärkeiden asioiden eteenpäin viemistä Reissumiehessä ja Lapintuulessa. ”Jatkossakin panostamme siisteyteen, palvelun laatuun ja laadukkaisiin ruokatuotteisiin. Kaikessa toiminnassamme otamme huomioon kierrätettävyyden ja ympäristöystävällisyyden.” Pitkäset haluavat kehittää myös yhteistyötä paikallisten oppilaitosten kanssa ja mahdollistaa nuoria saamaan kokemuksia työmahdollisuuksien muodossa.

Virpi ja Harri Pitkänen ovat aloittaneet vuonna 2020 Neste K Lapintuulessa Kemissä.

”Mukavana vastapainona työnteolle on perheeseemme kuuluvat lemmikit ja luonnossa liikkuminen. Lenkkeily koiran kanssa, kissojen rapsuttelu ja reppu selässä tuntureilla samoileminen antaa kummasti uutta virtaa ja tuulettaa ajatuksia”, Virpi ja Harri kertovat.

Takaisin ylös