Rovaniemen K-Supermarket Kauppatori uudistuu asiakastoiveita toteuttaen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 8.6.2022 Rovaniemellä K-Supermarket Kauppatorilla kauppiaat Mari ja Mika Mustonen uudistavat kauppaansa asiakkailta saatujen toiveiden perusteella. Luvassa on asioinnin helpotusta ja uusia toivottuja palveluja. Uudistus valmistuu syksyllä.

Pohjois-Suomen ensimmäinen jauholeipomo K-Supermarketissa

Kauppiaat Mari ja Mika kertovat haluavansa kehittää K-Supermarket Kauppatoria pitkäjänteisesti ja intohimoisesti entistä paremmaksi ruokakaupaksi. ”Uudistamme kassa-aluetta entistäkin selkeämmäksi ja asiakasystävälliseksi, unohtamatta henkilökunnan työhyvinvointia. Herkkutori-palvelulinjasto kokee täydellisen muodonmuutoksen niin valikoimaltaan kuin ulkonäöltäänkin. Uudistamme myös kauppaamme vieläkin toimivammaksi saamiemme asiakaspalautteiden pohjalta.”

”Iloitsemme erityisesti siitä, että saamme oman jauholeipomon. Olemme suunnitelleet sitä pitkään ja olemme saaneet myös asiakkailtamme toiveita siitä. Tämä palvelu on ainutlaatuinen Rovaniemellä, sillä leipomo on keskellä kaupunkia ja se on ensimmäinen supermarket-kokoluokan kauppa Pohjois-Suomessa, minne leipomo rakennetaan” , Mustoset iloitsevat. Yhteistyökumppanina toimii Fazer Leipomot Suomi.

”Olemme tosi onnellisia, että saamme elää tätä unelmaamme juuri Rovaniemellä mahtavan henkilökuntamme kanssa ja kehittää kauppaamme aina vain paremmaksi  asiakkaitamme tarkalla korvalla kuunnellen”, hehkuttavat Mari ja Mika.

Fazerin käsin leivottua artesaanileipää saa syksyllä K-Supermarket Kauppatorilta 

Fazer Myymäläleipomossa artesaanileivät leivotaan paikan päällä käsin suomalaisista Fazer Myllyn jauhoista. Tuoreet artesaanileivät erottuvat valikoimasta ja tuovat kuluttajalle kotimaisen ja herkullisen vaihtoehdon. Alusta alkaen käsintehdyn taikinan annetaan levätä pitkään, jolloin maku juurtuu ja kypsyy.

Artesaanileipurit leipovat todellista lähileipää; leivän matka leivontapöydältä asiakkaan ostoskoriin on vain muutamia metrejä ja ainoa matka, jonka leipä matkustaa, on asiakkaan mukana kaupasta kotiin.

Fazer Leipurit on leipomo ruokakaupassa. Vastaleivotun leivän hurmaava tuoksu tervehtii asiakkaita syksyllä myös Rovaniemellä K-Supermarket Kauppatorilla

Takaisin ylös