Lisää suurteholatausmahdollisuuksia Uudellemaalle – K-Lataus-asemat Nurmijärvelle, Järvenpäähän ja Vihtiin

Uudet asemat sijaitsevat Keski- ja Länsi-Uudenmaan alueilla. Erityisesti Nurmijärven ja Vihdin K-Supermarketien asemat parantavat merkittävästi kuntiensa julkisia latausmahdollisuuksia. Nurmijärven asema otetaan käyttöön ensi viikolla, Järvenpään K-Supermarket Peltolan ja Vihdin asemat otettiin käyttöön aiemmin syyskuussa.

K-Supermarket Nurmijärven K-Lataus-asema on ensimmäinen julkinen suurteholatausasema Nurmijärvellä. Asemalle tulee yksi 100 kW:n tehoinen, nopeaa latausta tarjoava suurteholatauslaite sekä kaksi peruslatauslaitetta. Suurteholatauslaitteella voi ladata samanaikaisesti kahta autoa. Asema on auettuaan sähköautoilijoiden käytettävissä vuorokauden ympäri.

”Latausasema on oikein hyvä lisäys kaupan palveluihin, varsinkin kun monet asiakkaamme ovat meiltä sellaista jo ehtineet toivoa. On myös hienoa, että sähköauton latausmahdollisuudet Nurmijärvellä ovat aseman myötä entistä monipuolisemmat”, kertoo K-Supermarket Nurmijärven kauppias Minna Astikainen.

Aiemmin syyskuussa käyttöön otetulla Järvenpään K-Supermarket Peltolan asemalla on yksi 100 kW:n tehoinen suurteholatauslaite ja neljä peruslatauslaitetta. K-Supermarket Vihdin asemalla on taasen yksi 100 kW:n tehoinen suurteholatauslaite ja kaksi peruslatauslaitetta. Molemmat asemat ovat sähköautoilijoiden käytettävissä vuorokauden ympäri. Vihdin asema on Nurmijärven aseman tapaan kunnan ensimmäinen julkinen suurteholatausasema.

K-Lataus-verkosto tuplaantuu 2022

K-Auto on rakentanut K-Lataus-verkostoa vuodesta 2018 alkaen, ja tällä hetkellä verkosto kattaa yli 120 latausasemaa ympäri Suomen. Asemilla on yli 400 peruslatauspistettä ja yli 190 nopeaa latausta tarjoavaa pika- ja suurteholatauspistettä. Kaikki K-Lataus-asemilta ladattava sähkö on 100 % uusiutuvaa, kotimaisella tuulivoimalla tuotettua energiaa.

”Kuluvan vuoden loppuun mennessä K-Lataus-verkosto tulee olemaan noin kaksinkertainen verrattuna vuoden 2021 loppuun. Tänä vuonna olemme keskittyneet ja myös onnistuneet lisäämään erityisesti pika- ja suurteholatauksen tarjontaa sinne, missä kysyntää on eniten”, kertoo K-Latauksesta vastaava johtaja Tom von Bonsdorff.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös