Kuopion K-Citymarket Kolmisopen mittava remontti on valmistunut – elintarvikeosastoille yli 500 neliömetriä lisätilaa

Kattavat uudistustyöt Kuopion K-Citymarket Kolmisopessa ovat valmistuneet. Koko kaupan ilme on muuttunut ja kauppaan on tuotu mm. näyttävä ja valikoimaltaan laaja kahvila, josta saa myös lounasta. Myös kaupan ekologisuuteen ja energiatehokkuuteen on uudistuksen yhteydessä panostettu, kun talotekniikka, kylmälaitteet ja valaistus uudistettiin. 

Juuri valmistuneen remontin myötä K-Citymarket Kolmisoppi on uudistunut läpikotaisin. Asiakkaalle remontin tulokset näkyvät mm. kokonaan uuden kahvilan muodossa. Osastoja on uudistettu kattavasti niin uusien kalusteiden, valikoimien kuin sijoittelunkin suhteen. Elintarvikeosastot saivat remontissa yli 500 neliömetriä lisätilaa, ja valikoimia pystyttiin kasvattamaan usealla tuhannella tuotteella.

”Erityisen hyvä asiakaspalvelu on aina ollut meille ensiarvoisen tärkeää ja nyt kauppamme puitteet on uudistettu vastaamaan sitä – perinteinen kauppapaikka on nyt tuotu kertaheitolla nykyaikaan niin ilmeen, palveluiden kuin tekniikankin osalta. Remontin myötä elintarvikeosastojen pinta-ala ja valikoima ovat kasvaneet. Uudistusta suunniteltiin vahvasti asiakastoiveet huomioiden ja yksi toteutuneista asiakastoiveista onkin kahvio. Kahvio täydentää hienosti muita palvelujamme ja se on viihtyisä kohtaamispaikkajossa on kauppareissun lomassa kiva istahtaa hetkeksi ja hörpätä kuppi kuumaa ja nauttia muista kahvilan herkuista”, K-Citymarket Kolmisopen kauppias Topi Miettinen kertoo.

Uudistusten myötä K-Citymarket Kolmisoppi palvelee asiakkaitaan entistäkin paremmin. Omaa asiointia voi jakaa myös aiempaa useammalle tunnille, sillä verkkokaupan noutopalvelu K-Nouto on avoinna ympäri vuorokauden.

”Meille on tärkeää, että kauppaamme on helppo tulla ja asiointi on helppoa. Siksi remontin yhteydessä on panostettu myös uudenlaisiin esillepanoihin ja selkeään opastukseen. Leveät käytävät mahdollistavat väljän ja rennon asioinnin myös vilkkaina aikoina. Vaikka aukioloaikamme eivät laajentuneet, olemme päässeet remontin myötä tarjoamaan yhä useammalle sopivaa asiointia omien aikataulujen mukaan: remontin myötä meille rakennettiin verkkokaupan K-Nouto-palvelu, josta asiakas voi hakea ostoksensa haluamaansa aikaan koska tahansa, ympäri vuorokauden”, Miettinen sanoo.

Uudistuksen yhteydessä Kolmisopen K-Citymarketista tuli entistäkin ympäristöystävällisempi.

”Erityisesti juuri tänä syksynä ja tulevana talvena energiansäästö on erittäin tärkeää, ja uudistuksessa tehdyt työt auttavat meitä tekemään osamme sähkönsäästötalkoissa sekä nyt että tulevaisuudessa. Uudet kylmäkalusteemme toimivat hiilidioksidilla, joten ne ovat aiempaa energiatehokkaammat ja näin myös ympäristöystävällisemmät. Remontin yhteydessä myös talotekniikka uudistettiin, mikä pienentää hiilijalanjälkeämme. Kaupan valaistus on toteutettu kokonaisuudistuksen myötä LED-lampuilla”, Miettinen kuvailee.

Remontissa myös K-Citymarket Kolmisopen käyttötavara- sekä kassaosastot ovat uudistuneet: kalusteita ja valikoimaa on päivitetty remontin yhteydessä. Valikoimat ovat laajentuneet erityisesti urheilupukeutumisessa ja kauneudenhoitotuotteissa. Myös kassaosasto on uudistettu ja uusien kalusteiden myötä kassa-alueesta tuli avarampi. Itsepalvelukassojen määrää on kasvatettu kymmeneen – joukossa on perinteisten itsepalvelukassojen lisäksi myös kaksi hihnallista itsepalvelukassaa suuremmille ostoksille.

Kaupan remontin yhteydessä uusittiin myös kauppakeskuksen pysäköintialueella sijaitseva K-Lataus-asema. Aiemmin vain peruslatausta tarjonneelle asemalle lisättiin yksi 160 kW:n tehoinen suurteholatauslaite, jossa on kaksi latauspistettä, sekä yksi 200 kW:n tehoinen suurteholatauslaite, jossa on alkuun kaksi ja myöhemmin yhteensä neljä latauspistettä. Lisäksi peruslatauspisteiden määrää lisättiin kuudella. Yhteensä asemalla tulee siis olemaan jopa 16 sähköautojen latauspistettä. Myös K-Citymarket Kolmisopen autopesula uusittiin kokonaisuudessaan: nyt pihalla asiakkaita palvelee kaksi pesuhallia.

Myös koko kauppakeskus uudistettu

K-Citymarketin lisäksi uudistustöitä on tehty koko kauppakeskus Kolmisopessa. Aula, kauppakäytävät ja sisääntulot ovat saaneet uuden ja viihtyisämmän ilmeen. Myös koko kauppakeskuksen talotekniikka ja esimerkiksi asiakas-WC:t on uudistettu täysin. Moni paikallinen ja ohi ajava on huomannut takuulla myös uuden mainostolpan, jonka huipulla pyörii kauppakeskus Kolmisopen uudistettu logo.

”Kauppakeskuksen käytäville on tuotu uusia istuinkalusteita, akustiikkaa on parannettu, värimaailmaa on raikastettu ja yhtenäistetty sekä käytäville luotu uutta tunnelmaa äänentoiston avulla. Myös graafinen ilmeemme on samassa yhteydessä uudistettu logoa myöten: tämä kaikki näkyy paitsi nettisivuillamme, myös kauppakeskuksessa vieraillessa, sillä pääsemme viestimään asiakkaillemme uusien infonäyttöjemme avulla”, Kolmisopen kauppakeskuksen yrittäjäyhdistyksen toiminnanjohtaja Mervi Narinen kertoo.

Kauppakeskus Kolmisopen ja K-Citymarketin  uudistuksen avajaisia juhlistetaan 17.-20.11. Luvassa on monenlaista ohjelmaa koko perheelle aina lapsista aikuisiin avajaistarjouksia unohtamatta. Luvassa on mm. kakkukahvit, lumikuningatar, moottorisahajonglööri, hyvinvointitietoiskuja, livemusiikkia ja upea ilotulitus. Koko ohjelma https://www.kolmisoppi.fi/ajankohtaista/nyt-juhlitaan


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös