Kespro ja Eezy yhteistyöhön – henkilöstövuokrauksella ratkaisuja ravintola-alan akuuttiin työvoimapulaan

Ravintola-alan työvoimapula rajoittaa jo alan kasvua. Foodservice-tukku Kespron ja henkilöstöpalveluja tuottavan Eezyn yhteistyön myötä henkilöstövuokrauksen käyttöönotto on ravintoloille edullisempaa Kespro Palvelut -alustan kautta. Yhteistyö on osa Kespron uudistumista, jossa asiakkaille tarjotaan foodservice-tuotteiden lisäksi erilaisia palveluja.

”Ravintola-alan työvoimapula on hälyttävä ja sen korjaaminen vaatii isoja korjausliikkeitä. Kaikkien ravintola-alan toimijoiden tulisi pyrkiä alan vetovoimaisuuden parantamiseen. Ravintoloitsijoille luotettavan ja toimitusvarman toimijan kautta toteutettu henkilöstövuokraus on joustava tapa tasata liiketoiminnan suhdannevaihteluita ja resurssitarpeita”, kertoo Kespron palveluliiketoiminnan johtaja Taiju Jaatinen.

”Onnistuneen rekrytoinnin merkitys ravintola-alalla on tämän hetken toimintaympäristössä kasvanut. Vuosikymmenten kokemuksella tarjoamme Kespron asiakkaille laadukkaan ja toimitusvarman työntekijäpoolin haastavienkin aikojen keskellä”, kertoo Eezyn palvelutoimialojen johtaja Olli Tuominen.

Eezy henkilöstövuokrauksen hinta on Kespron asiakkaalle erittäin kilpailukykyinen. Lisäksi Kespro Palvelut -alustan kautta hankittuna Eezy tarjoaa ravintola-alan rekrytoinnit ravintoloille puoleen hintaan.

Eezyn henkilöstöpalvelut on tarjolla valtakunnallisesti kaikille Kespron asiakkaille. Eezy HoReCa on alansa suurin toimija ja sen kautta työllistyy vuosittain yli 10 000 henkilöä hotelli-, ravintola- ja suurtalousalalle.

”Kespron asiakas saa lupauksen kolmen tunnin palveluvasteesta, eli pystymme reagoimaan nopeastikin ravintolan muuttuviin resurssitarpeisiin. Työntekijäpankkimme selaaminen, työntekijöiden tilaaminen ja tuntien hyväksyminen tapahtuu helposti mobiilisovelluksen kautta”, kertoo Tuominen.

Kespron ja Eezyn yhteistyö on osa Kespron uudistumista, jossa asiakkaille tarjotaan foodservice-tuotteiden lisäksi erilaisia palveluita ravintolan arjen helpottamiseksi tai kannattavuuden kehittämiseksi. Toukokuussa Kespro aloitti vastaavan yhteistyömallin ruokahävikin hallintapalvelua tarjoavan Hukka AI:n ja NSnappy-omavalvontapalvelua tarjoavan Nokevalin kanssa.

Kespro Palvelut -portaali

https://www.kespro.com/palvelut

 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös