K-kauppias Sanna Järveläinen Hyvinkäältä palkittiin vuoden kauppiaana

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 26.1.2022 Hyvinkäällä K-Market Munckinkadun kauppias Sanna Järveläinen on palkittu Vuoden kauppiaan diplomilla.

Vuoden kauppiaan diplomit on jaettu 25.1. yhdelletoista K-Market-kauppiaalle eri puolilta Suomea.

Sanna Järveläinen on ollut K-kauppiasyrittäjä 11 vuotta ja niistä reilut neljä vuotta Hyvinkäällä K-Market Munckinkadulla. ”Olen diplomista ​iloisesti  yllättynyt ja hyvillä mielin. On hienoa, että meidän tekemämme työ ​on huomattu ja olemme ​siis tehneet asioita ​ja uudistuksia onnistuneesti”, toteaa Sanna. Heti perään hän kiirehtii huomauttamaan, että palkinto ei kuulu yksin hänelle. ”​Tärkeimmät kiitokset menevät henkilökunnal​leni, yksin en tätä voisi saavuttaa. Meillä on keskinäinen luottamus ja työskentelemme yhdessä liikeideamme eteen”, Sanna ​kiittelee.

Asiakaspalvelu on ykkösenä ja heti perään tulee hyvä kauppakunto

”Meidän liikeidea​an ​kuuluu, että asiakaspalvelu on ihan ykkösjuttu. Heti ​asiakaspalvelun​ ​perään tärkeysjärjestyksessä seuraavana ​tulee siisti ​ja raikasilmeinen kauppa, josta asiakkaamme löytävät ​runsaan ja​ ruokaisan valikoiman”, kertoo Sanna. ”Asiakastoiveita keräämme ahkerasti ihan perinteisesti ruutuvihkoon ja kaupan omaan Teams-ryhmään. Pyrimme toteuttamaan kaikki tuotetoiveet, ja joka viikko tilaamme ​paljon uusia tuotteita valikoimiin.”

”Asiakkaamme ovat loistavia ja he ovat lähteneet mukaan tähän meidän juttuun. He esittävät toiveita ja ovat mukana kehittämässä omaa lähikauppaansa”, kiittelee Sanna. ​ Sanna lupaa,​ että henkilökunnan kanssa juhlistetaan tätä diplomia yhdessä, kun​han tautitilanne sen vain sallii. 

Vuoden kauppiaan diplomin perusteluissa Sanna Järveläisen kohdalla mainitaankin hyvä kauppakunto ja kiitetään kauppiaan uudistushalua ja asiakaslähtöistä toimintaa.

Vuoden kauppiaan diplomeja jaetaan K-ryhmässä vuosittain.

”Meillä on K-Market-ketjussa lähes 800 upeaa kauppaa, joten kisa näistä palkinnoista on kova. Arvioinnissa huomioidaan laajasti muun muassa asiakaskokemus, kauppakohtainen liikeidea ja kaupan vaikutukset paikallisyhteisössään. Jokainen vuoden kauppiaan diplomin saaja voi olla todella ylpeä saavutuksestaan”, toteaa K-Market-ketjun operatiivinen johtaja Teemu Naumanen.

Takaisin ylös