K-duuni-kilpailun 2022 finalistit valittu

K-duuni-kisan kauppiasfinalistit ovat Minna Astikainen K-Supermarket Nurmijärveltä, Nina Hannonen K-Market Järvikansasta Luopioisesta ja Kimmo Sivonen K-Citymarket Vantaan Tammistosta. Työntekijä-sarjan finalistit ovat Alisa Hodzic K-Market Portsasta Turusta, Roope Palomaa K-Supermarket Toppilasta Oulusta sekä Sanna Säntti K-Market Vedosta Vimpelistä.

Alisa Hodziciä ylistettiin hänen iloisesta palveluasenteestaan: ”Hän on AINA ihanan iloinen ja saa päivän kun päivän paremmaksi toivottelemalla joka kerta eri tavalla mukavaa päivää, aurinkoista päivää tms. Ihan parasta asiakaspalvelua mitä olen koskaan mistään saanut. Saa tulemaan kauppaan asioimaan vähän kauempaakin.” 

Roope Palomaata kehuttiin seuraavasti: ” Ahkera, ystävällinen ja aina iloinen työntekijä. Helposti lähestyttävä ja auttavainen. Tässä kaupassa haluan käydä ostoksilla juuri tällaisen huippuhienon nuoren takia!” 

Sanna Sänttiä ylistettiin asiakaspalvelutaitojen lisäksi hyvästä työtoveruudesta: ” Sanna on semmoinen työkaveri jollaisen jokainen tarvitsisi. Hän on ihana ja iloinen ja saa aina hyvälle tuulelle. Hän ottaa asiakkaat suurella sydämellä huomioon.” 

K-duuni-finalistit 2022 _970.jpg

Diplomikauppias Minna Astikainen sai kehuja seuraavasti: ” Reilu, lempeä ja iloinen kauppias, joka näkee eri tilanteissa aina järkevät ratkaisut, on ahkera ja arvostaa ahkeruutta, kiinnittää huomiota oikeisiin asioihin eikä nipota turhasta. Tämän kauppiaan alaisuudessa ja esimerkin voimasta työporukasta muodostuu pakostakin hyvä!” 

Kauppias Nina Hannosta ylistettiin näin: ” Ihana, lämmin ihka oikea kyläkauppa! Ihana asioida ja aivan mahtava työpaikka ja parempaa työnantajaa en voisi toivoa.” 

Kauppias Kimmo Sivosta kutsuttiin oikeudenmukaiseksi visionääriksi, joka on ” Innostunut ja kannustava kauppias, joka on mahtava laivan kapteeni”. 

Paljon onnea kaikille finalisteille! 

K-duuni-kilpailussa etsitään vuosittain K-ryhmän vuoden työnantajakauppiasta ja kaupan työntekijää. Ehdokkaina olivat kaikki K-ryhmän kauppojen K-kauppiaat ja työntekijät, ja ehdokkaita voivat esittää niin asiakkaat kuin K-ryhmäläisetkin. Tänä vuonna kilpailuaikana 1.8.–11.9.2022 saatiin yhteensä ennätykselliset 2 694 ehdotusta, joista kauppias-sarjaan tuli 1 114 ja työntekijä-sarjaan 1 580 ehdotusta. Molempien sarjojen voittajat julkistetaan K-ryhmän yhteisillä K-Team Päivillä 5.11.2022. Kiitos kaikille ehdotuksensa jättäneille!   


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös