Veljekset Ville ja Roope kahden tamperelaisen K-Marketin kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 18.5.2021 Veljekset Ville ja Roope Laurila aloittavat kauppiasuransa Tampreen K-Market Satamakadulla 13.6.  He avaavat myös pitkään kiinni olleen Hämeenkadun K-Market Tuulensuun elokuussa.

Odottavalla ja positiivisella mielellä

Ville ja Roope tunnustavat olevansa positiivisella ja odottavalla mielellä tulevaisuuden suhteen. ”Kauppiasuran aloittamisen eteen on tehty paljon töitä omassa kehittymisessä ja on hienoa päästä viemään niitä käytäntöön. Kaupat ovat entuudestaan tuttuja ja odotamme kovasti pääsevämme meidän veljesten kesken kehittämään niitä.”

Asiakkaiden kuunteleminen on Villen ja Roopen ykkösasia. ”Yhdessä asiakkaiden kanssa rakennamme juuri heille sopivan valikoiman omilla pienillä lisäyksillämme. Painotamme myös asioinnin sujuvuutta sekä helppoutta. K-Market Satamakadun suunta tulee menemään ruokaisampaan suuntaan, missä pyrimme tarjoamaan ateriakokonaisuuksia sekä laajempaa tuoretuotevalikoimaa”, listaavat uudet kauppiaat.

”Vastuullisena kauppana toimimme mahdollisimman kestävällä tavalla ja sovittamme toimintatavat yhteen kaupan, asiakkaiden sekä muiden sidosryhmien tavoitteiden ja odotuksien mukaan. Vastuulliset toimintatavat kaikessa, mitä teemme, kuten valikoimat, jätehuolto sekä kierrättäminen tehdään kestävällä tavalla. Myös turvallisen asioinnin ja työnteon puitteet ovat meille tärkeitä”, kertovat veljekset kauppansa vastuullisuustyöstä.

Veljekset täydentävät toisiaan

Ville ja Roope iloitsevat siitä, että pääsevät aloittamaan yhdessä kauppiasuransa: ”Haluamme korostaa tätä hienoa kilpailuetua, minkä olemme saaneet, kun pääsemme aloittamaan veljeksinä kauppiasuramme. On harvinainen tilanne, että olemme kummatkin kauppiaita ja teemme sitä vielä yhdessä. Olemme saaneet hyvän pohjakoulutuksen perheyrityksestämme, missä olemme yhdessä saaneet harjaannuttaa yhdessä toimimista. Toistemme heikkous on toisen vahvuus sekä ajatusmaailmamme on yhtenäinen.”

Ville on tehnyt koko työuransa kaupan maailmassa ja kouluttanut itseään työn ohella kaupan alan ammattilaiseksi. Pieni harppaus nuorempana festivaalien rakennusmiehenä ja panimoyrityksen menekinedistäjänä ovat antaneet perspektiiviä myös kaupan työhön.

Roope on työskennellyt vanhempiensa yrityksessä K-Market Kattimatissa, missä hän on ollut virallisesti kirjoilla noin 12 vuotta. Hän on ammatiltaan kokki ja työskennellyt catering-alalla ja tehnyt satunnaisia vuoroja ravintolan piisissä kaupan työn ohella.

Villen perheeseen kuuluvat avovaimo ja kaksi poikaa, kolmas lapsi syntyy loppuvuodesta. Ville hoitaa kuntoaan pelaamalla erilaisia pallopelejä kuten jalkapalloa, sulkapalloa ja padelia.

Roopen perheeseen kuuluvat avovaimo Julia ja ranskanbulldoggi Totoro. Roope viettää aikaansa perheen, ystävien ja avovaimon kanssa. Hänen tärkein mielenkiinnon kohde on ruoka ja siihen liittyvät asiat. ”Tykkään valmistaa, syödä ja myydä sitä.”

Takaisin ylös