Veljekset Roope ja Ville Laurila K-Market Ratikan kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 11.8.2021 Ratikkatöiden vuoksi pitkään suljettuna ollut Tampereen Hämeenkadulla sijaitseva kauppapaikka avaa jälleen ovensa 12.8. Uusina kauppiaina aloittavat veljekset Roope ja Ville Laurila.

Veljekset aloittivat kauppiasuransa K-Market Satamakadulla 13.6. ja odottavat nyt innolla toisen kauppapaikkansa aukeamista.

’’Olemme olleet pian kaksi kuukautta kauppiaina K-Market Satamakadulla ja fiilis on mitä parhain. Hienoa päästä avaamaan nyt myös K-Market Ratikan ovet – tyhjästä liiketilasta on loihdittu palveleva lähikauppa ja uskomme, että asiakkaamme tulevat olemaan mielissään’’, Roope ja Ville kertovat.

Lauriloiden kauppakohtaisessa liikeideassa korostuvat helppous, nopeus ja vaivattomuus sekä asiakaslähtöisyys.

’’Haluamme rakentaa kaupan valikoiman ja palvelutarjonnan asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Suuri kiitos kaikille lähialueen ihmisille ja yrityksille, jotka ovat lähestyneet meitä, jotta saamme räätälöityä heille parhaan mahdollisen lähikaupan’’, Roope ja Ville kiittelevät.

Kaupan arjessa vastuulliset toimintatavat tulevat olemaan vahvasti läsnä.

’’Vastuullisen valikoiman tarjoaminen asiakkaillemme sekä jätehuollosta ja kierrättämisestä huolehtiminen tulevat olemaan tärkeä osa kaupan arkea. Hävikin vähentämiseksi tulemme lahjoittamaan lähellä viimeistä myyntipäivää olevaa ruokaa hyväntekeväisyyteen’’, veljekset kertovat. ’’Huolehdimme myös, että kaupassa on turvallista asioida ja työskennellä.’’

Kaupan alan ammattilaisiksi vanhempien opissa

Roope on työskennellyt vanhempiensa yrityksessä K-Market Kattimatissa noin 12 vuoden ajan. Hän on ammatiltaan kokki ja kaupan ohella työkokemusta on kertynyt catering-alalta. Myös Ville on tehnyt pitkän työuran kaupan maailmassa. Pieni harppaus nuorempana festivaalien rakennusmiehenä ja panimoyrityksen menekinedistäjänä on tuonut perspektiiviä kaupan työhön.

Roopen perheeseen kuuluvat avovaimo Julia ja ranskanbulldoggi Toto. Vapaa-aikansa Roope viettää perheen ja ystävien sekä urheilun parissa. Myös ruoka ja siihen liittyvät asiat ovat lähellä sydäntä.

”Ruoka on tärkein mielenkiinnon kohteeni - tykkään valmistaa, syödä ja myydä sitä”, Roope kertoo.

Villen perheeseen kuuluvat avovaimo ja kaksi poikaa, kolmas lapsi syntyy loppuvuodesta. Kuntoaan Ville hoitaa pelaamalla erilaisia pallopelejä, kuten jalkapalloa, sulkapalloa ja padelia.

Takaisin ylös