Uusi K-Market Oulun aseman seudulle

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 30.11.2021 K-ryhmä avaa uuden K-Marketin Oulun Rautatienkadulle lähelle rautatieasemaa ns. Asemantornien yhteyteen kesällä 2023.

K-Marketin myyntipinta-ala tulee olemaan noin 450 m2 ja hankkeen toteuttaa YIT.

”Kesko on mielellään mukana kehittämässä Oulun keskusta-alueen kauppapalveluja. Tulevan kaupan sijainti on hyvä keskellä uutta asuntokantaa ja lähistöllä on runsaasti myös toimistotiloja. K-Market tulee palvelemaan pitkillä aukioloajoilla myös junamatkustajia”, kertoo Keskon Pohjois-Suomen aluejohtaja Jari Saarinen.

”Tämä on hieno asia, kun saamme Asematornien uusien kotien yhteyteen K-ryhmän päivittäistavarakaupan, josta hyötyvät niin asukkaat kuin alueen yritykset sekä liikkuvat matkustajat. Kunhan saamme Oulun kaupungin päätöksen tunnelin leventämisestä, jonka jälkeen voimme aloittaa Asemanportin rakentamisen”, kommentoi YIT Pohjois-Suomen aluejohtaja Marko Palonen.

K-ryhmällä on Pohjois-Pohjanmaalla yhteensä 110 kpl K-kauppaa, joista 54 on K-Marketia. Joulukuussa Oulussa avautuu uusi K-Market Pateniemenranta. K-ryhmä työllistää maakunnassa yhteensä noin 2200 henkilöä.

Takaisin ylös