Tuomas ja Maria Kosunen tulevat K-Supermarket Eurajoen Portin kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 14.6.2021 Tuomas ja Maria Kosunen aloittavat kauppiasuransa Pirkan päivänä 1.9. K-Supermarket Eurajoen Portissa.

Nykyiset kauppiaat Saku ja Tiitu Vätti siirtyvät K-Supermarket Ruokaporin kauppiaiksi.

Kosuset luovat kaupastaan paikkakunnan sydämen

Tuomas ja Maria iloitsevat siitä, miten hienolta tuntuu aloittaa kauppiasura, kun he ovat pitkään panostaneet ja tehneet työtä sen eteen. ”Erityisen mukava on aloittaa Satakunnassa, mistä me molemmat olemme kotoisin.”

”Jatkamme edellisten kauppiaiden tekemää hyvää työtä ja pidämme kauppamme palvelukokonaisuuden mahdollisimman laadukkaana. Yhden katon alta saa kaiken tarpeellisen päivittäistavaran”, lupaavat uudet kauppiaat. ”Panostamme erityisesti ylivertaisiin tuoreosastoihin kuten esimerkiksi sesonkien kotimaisiin vihanneksiin sekä tuoreeseen laadukkaaseen kalaan. Jatkamme tietenkin myös verkkokauppapalveluiden tarjoamista nykyiselle toimitusalueelle.”

Tuomas ja Maria odottavat innolla, että pääsevät tutustumaan eurajokelaisiin ja kuulemaan heidän toiveitaan kauppansa suhteen. ”Haluamme luoda tästä kaupasta kunnalle tapaamispaikan ja sydämen. Paikka, johon tullaan ruokaostoksille, kahville tai vaikka syömään. K-Supermarket Eurajoen Portti voisi olla kuin nykyaikainen tori, joka tarjoaa lähialueen tuottajien tuotteet ja paljon muuta”, he visioivat.

Tuomas on kaupan alan ammattilainen. Hän on työskennellyt jo 10 vuoden ajan K-Citymarket Kupittaalla ja K-Supermarket Förissä, josta viimeiset kaksi vuotta Förin myymäläpäällikkönä. Maria on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri pääaineenaan taloustiede. Hän on myös työskennellyt viimeiset neljä vuotta kaupassa rakentaen osaamistaan kohti heidän yhteistä kauppiasuraansa. Tuomas kiittää kasvattajakauppiastaan Hannu Aaltosta: ”Olen äärimmäisen kiitollinen Hannulle. Koulutus on ollut pitkä ja Hannu ei ole päästänyt minua helpolla mutta se on kasvattanut minua ja antanut varmuutta kauppiasuralleni. Hänen tukensa on ollut korvaamatonta”, kiittää Tuomas.

Töiden lisäksi Tuomas ja Maria nauttivat urheilusta. Maria harrastaa aktiivisesti triathlonia ja Tuomas pelaa mielellään mitä tahansa pallo- ja mailapelejä. Myös laaja urheilun seuraaminen kuuluu avioparin arkeen.

Takaisin ylös