Toni ja Sari Kujala aloittavat kauppiasuransa kahdella K-Marketilla Noormarkussa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 28.5.2021 Toni ja Sari Kujala aloittavat kauppiasuransa heinäkuun alusta kahden K-Marketin voimin. Heille tulevat K-Market Noormarkku ja K-Market Forssintie

Kaupan alan konkarin unelma toteutuu Noormarkussa

Tonilla on jo yli 20 vuoden työkokemus kaupan alalta ja nyt hänen unelmansa omasta kaupasta toteutuu – tuplaten.

” Oma kauppa on pitkään ollut Tonin unelma, josta on vuosien saatossa tullut koko perheen unelma. Kauppiaskoulutuksen jälkeen toiveena oli saada kauppa, jota voi kehittää ja missä voi toteuttaa omaa näkemystä. Toivomme että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman kattavan tuotevalikoiman kaupassamme, joka vastaa asiakkaiden tarpeita”, Kujalat kertovat iloisena.

Sari ja Toni haluavat tehdä molemmista kaupoistaan asiakkaiden näköisen oman kylän kaupan, jossa palvelu ja tuotteet ovat ensiluokkaisia. ”K-Market Noormarkussa palvelutiski tulee olemaan kauppamme kruununjalokivi. Lisäämme myös tarjontaan pientuottajien tuotteita lähi- ja paikallistiloilta. Toivomme, että tuottajat ja asiakkaat ottavat rohkeasti yhteyttä, että saisimme uusia ja haluttuja tuotteita kaupoillemme”, kehottavat uudet kauppiaat.

Vastuullisuustyö on molempien K-Marketien arjen työtä. ”Olemme sitoutuneet K-ryhmän vastuullisuusstrategiaan. Meille erittäin tärkeää on taata turvallinen työskentely henkilökunnalle, sekä asiakkaille turvallinen asiointi kaupassamme. Henkilökunnan hyvinvointi ja kouluttaminen on myös tärkeää, tällöin voimme tarjota asiakkaille parasta palvelua”, Sari ja Toni listaavat.

”Odotamme innolla, että pääsemme tutustumaan uusiin asiakkaisiin, ja että pääsemme työskentelemään uuden henkilökunnan kanssa. Toni haluaisi myös kiittää kasvattajakauppiasta Ari Ruissaloa saamastaan mahdollisuudesta ja vastuusta opiskellessaan kauppiaaksi. Samoin kiitos kuuluu myös K-supermarket Westerin ja K-Supermarket Villilän henkilökunnalle.”

Toni on työskennellyt kaupan alalla jo yli 20 vuotta. Niistä 21 vuotta S-ryhmässä, joista 11 vuotta myymälä/marketpäällikkönä. Viimeiset puolitoista vuotta hän on työskennellyt Tampereen K-Supermarket Westerissä ja K-Supermarket Villilässä ja samalla hän on suorittanut K-ryhmän kauppiasvalmennuksen.

Sari on työskennellyt sairaanhoitajana, joten hänelle kaupan ala on vielä uutta mutta tullut osaltaan tutuksi Tonin työn kautta. ”Olen innokas oppimaan uutta ja odotan kovasti, että pääsen työskentelemään Tonin rinnalla”, Sari vakuuttaa.

Kujaloiden perheeseen kuuluvat pojat Joel 19 v ja Johan 12 v, sekä koira Jekku. Vapaa-aikaansa he viettävät perheen kanssa sekä koiran kanssa touhuten. ”Viihdymme paljon mökillämme ja vietämme paljon aikaa luonnossa niin kesällä kuin talvellakin.”

Takaisin ylös