Teemu ja Anniina Haapaniemi K-kauppiaiksi Kissanmaalle ja Ilmarinkadulle

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 22.4.2021 Teemu ja Anniina Haapaniemi aloittavat kauppiasuransa Tampereella kahden K-Marketin voimin, kun he ottavat vastuut kesäkuun alussa K-Market Kissanmaasta ja Ilmarinkadusta.

Nykyinen kauppias Jonna Railamo siirtyy K-Supermarket Kuninkaankulmaan kauppiaaksi.

Mielellään kauppiaan saappaisiin

Teemu ja Anniina kertovat unelmoineensa omasta kaupasta jo pidempään ja he ottavat mielellään kauppiaan saappaat vastaan. ”Jonna ja kauppojen henkilökunta ovat tehneet molemmissa kaupoissa hyvää työtä, joten siitä meidän on hyvä jatkaa.”

”Haluamme olla alueemme paras lähikauppa, josta saa niin suuremmat kuin pienemmät ostokset helposti ja nopeasti. Sen toteuttamiseksi tutustumme henkilökuntaamme ja kuuntelemme asiakkaitamme tarkasti”, listaavat Haapaniemet. ”Kehitämme erityisesti take-away-tuotteiden valikoimaa kauppojemme sijainnit huomioiden. Hurjaa vauhtia kehittyvät ja vaihtuvat ruokatrendit tulevat myös näkymään kaupoilla.”

Vastuullisuustyö kuuluu normaaliin kaupan arkeen. Turvallisuus työskentelyssä ja asioinnissa on tällä hetkellä tärkeintä. ”Parhaan asiakaskokemuksen takaa osaava ja hyvinvoiva henkilökunta. Pidämmekin huolta ihmisten työhyvinvoinnista, tasa-arvoisuudesta ja osaamisen kehittämisestä”, uudet kauppiaat lupaavat.

Teemu on työskennellyt aikaisemmin 10 vuoden ajan K-Supermarketissa ja niissä tehtävissä on tullut lähes kaikki kaupan osastot ja työt tutuiksi. ”Haluan kiittää kasvattajakauppiaitani Jari ja Minna Suojasta kaikista niistä opeista, joita olen heiltä saanut näiden vuosien aikana”, kiittää Teemu.

Anniina tekee totaalisen uranvaihdoksen, kun hän vaihtaa lakimiehen tehtävät kaupan työhön. ”Innolla odotan uuden opettelua”, Anniina vakuuttaa.

Aktiivista liikkumista ja avantouintia

Haapaniemien perheeseen kuuluu 1-vuotias tytär Siiri. Teemulle ja Anniinalle on mieluista kaikenlainen urheilu ja molemmat tunnustautuvat aktiivisiksi liikkujiksi. ”Avantouinti vei meidät muutama vuosi sitten mukanaan, joten toivottavasti uudelta paikkakunnalta sellainen mahdollisuus myös löytyy”, nämä kylmääkin kestävät kauppiaat toivovat.

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi

Takaisin ylös