Tanja ja Matti Jokiranta K-Market Penkkimäen kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 6.9.2021 Tanja ja Matti Jokiranta aloittavat Kiikoisissa K-Market Penkkimäen kauppiaina lokakuun alusta.

Saappaat ovat isot mutta hyvältä tuntuu

Tanja ja Matti Jokiranta ovat innoissaan astumassa Penkkimäen kauppiaiden saappaisiin: ”Isoihin saappaisiin olemme astumassa, kun nykyiset kauppiaat Esa ja Riitta Peltola ovat toimineet tässä niin pitkään. Vähän jännittää mutta tuntuu samalla hyvältä”, kommentoivat Tanja ja Matti tunnelmiaan.

”On hienoa päästä jatkamaan näin perinteistä ja pitkään toiminnassa olevaa kauppapaikkaa, joitain päivityksiä olemme ajatelleet tehdä, mutta ensin keskitytään tutustumaan asiakaskuntaa, henkilökuntaan ja opettelemaan työ. Sillä vaikka ura on pitkä kaupan alalla, silti jokainen paikka on erilainen, ja joka päivä oppii uutta.”

Asiakkaat otetaan lämmöllä vastaan

Jokirannat jatkavat K-Market Penkkimäessä hyvää, laadukasta ja ihmisläheistä asiakaspalvelua toteuttamalla asiakkaille hyvän kauppakokemuksen ja tunteen, että kauppaan on helppo tulla. ”Haluamme ottaa jokaisen asiakkaan lämmöllä vastaan”, toteavat uudet kauppiaat.  

Vastuullisuustyö kuuluu K-Market Penkkimäen arkeen. ”Se on meille tärkeä asia. Energiankulutuksen ja hävikin vähentäminen ovat listan kärkipäässä. Lähitulevaisuuden suunnitelmissa on mm. pakastekalusteiden uusiminen energiapiheihin laitteisiin.”

Tanjalla ja Matilla on vahva ammattitaito kaupan työstä. Tanja on aloittanut kauppauransa 90-luvulla Supermarketissa. Hän on työskennellyt myös Lontoossa kahvilamaailmassa, joka innoitti hänet suorittamaan restonomin opinnot. Hänellä on työuraa erilaisissa ravitsemisliikkeissä. Hän on suorittanut opettajan pedagogiset opinnot ja työskennellyt catering-alan opettajana. Omaa kauppaa Jokirannat pitivät viisi vuotta. ”Viimeiset kaksi vuotta on työskennellyt Pirkanmaan Osuuskaupassa”, Tanja kertoo.

Matti on työskennellyt maanrakennuspuolen töissä ja kiinteistönhoitajana. Hän on ollut Tanja kanssa yhdessä kaupan työssä heidän omassa kaupassaan.

Tanjan ja Matin perheeseen kuuluvat yhteinen 16-vuotias tytär sekä Matin kaksi aikuista poikaa. Tanjaa kertoo mielellään lenkkeilevänsä ja rentoutuvansa perheen yhteisissä elokuvailloissa. Myös ruuanlaitto yhdessä tyttären kanssa kuuluu lempiharrastuksiin. ”Kunhan koronasta päästään niin matkustelu on ihanaa perheen yhteistä aikaa”, haaveilee Tanja.

Takaisin ylös