Tampereen keskusta-alueen paras olutosasto sijaitsee K-Market Vellamonkadulla

K-Market Vellamonkatu sai kunnian vastaanottaa Suomen ensimmäisenä K-Marketina Suomen Olutseuran ja Olutpostin myöntämän diplomin. Diplomi luovutetaan tunnustuksena laadukkaasta olutosastosta ja esimerkillisestä työstä olutkulttuurin parissa.

Suomen olutseura ja Olutposti ovat aiemmin myöntäneet diplomin kymmenelle olutosastolle, jotka kaikki sijaitsevat hyper- tai supermarket-kokoluokan kaupoissa.

Kauppias Mikko Valtonen on innoissaan tunnustuksesta.

”Olemme panostaneet laadukkaaseen olutosastoon jo pitkään. On hienoa, että pienellä lähikaupalle myönnetään tunnustus tehdystä työstä ja meidät huomioidaan valtakunnallisesti. Meillä on alkuvuoden aikana myyty yli 500 erilaista olutta ja panimoiden määrä ylittää 100 rajan reilusti. Erittäin ylpeitä olemme alkoholittomien tai vähän alkoholia sisältävien oluiden laajasta valikoimasta. Meiltä löytyy paljon sellaisia oluita ja panimoita, joita ei muualta Tampereelta löydy. Olemme luoneet pienen olutkaupan K-Marketin sisälle”, kauppias kertoo. 

Laadukkaan olutosaston valikoima vaihtuu viikoittain. Myös asiakaskokemukseen on panostettu laittamalla olutosastolle puujäljitelmälattia. Valikoima erilaistuu monista isommistakin kaupoista monien ulkomaisten ja kotimaisten pienpanimoiden tarjonnalla, joita ei ole laajemmin ole tarjolla.

”Asiakkaina olutharrastajien määrä on kasvanut ruokakaupoissa kasvanut. He erottuvat asiantuntevina ja aktiivisina ja tunnistavat valikoimissamme olevat panimot kotimaasta ja ulkomailta. He tutkivat myös paljon oluiden arvosteluja sovelluksista ja käyttävät aikaa valintojen tekemiseen.” kauppias jatkaa.

Lisätietoja:

K-Market Vellamonkatu, kauppias Mikko Valtonen 050 555 5912

Takaisin ylös