Suurteholatausta saatavilla nyt myös Pietarsaaressa – K-ryhmä avaa kaupunkiin kaksi K-Lataus-asemaa

K-ryhmä on avannut K-Citymarket Pietarsaaren yhteyteen nopeaa suurteholatausta tarjoavan K-Lataus-aseman. Asema on ensimmäinen K-Lataus-asema, sekä ensimmäinen suurteholatausta tarjoava sähköautojen latausasema Pietarsaaressa. Kaupungin toinen K-Lataus-asema avataan loppuvuonna K-Supermarket Jeppiksen yhteyteen.

K-Citymarket Pietarsaaren yhteyteen avattu K-Lataus-asema tarjoaa sähköautoilijoille monipuoliset latausmahdollisuudet. Asemalla on kaksi 22 kW:n tehoista peruslatauslaitetta, sekä yksi 150 kW:n tehoinen suurteholatauslaite. Käytännössä ladattavana voi samanaikaisesti olla neljä autoa, sillä suurteholatauslaitteella voi ladata samaan aikaan kahta autoa. Asema sijaitsee kaupan parkkipaikalla ja on sähköautoilijoiden käytössä vuorokauden ympäri. 

”Kauppamme asiakaslupauksena on tarjota parasta palvelua Pietarsaaressa, ja sähköautojen latausasema tukee tätä lupaustamme hyvin. Latausaseman saaminen kaupan yhteyteen on hieno asia myös siitä syystä, että se hyödyttää ympäri maakunnasta meille tulevia asiakkaita”, kertoo K-Citymarket Pietarsaaren kauppias Marko Löija. 

Loppuvuonna K-ryhmä avaa K-Lataus-aseman myös Pietarsaaren K-Supermarket Jeppiksen yhteyteen. Asemalle avataan neljä 22 kW:n tehoista peruslatauslaitetta. Myös Jeppiksen asema sijaitsee kaupan parkkipaikalla ja on autoilijoiden käytössä vuorokauden ympäri.

K-Lataus-verkosto kasvaa ja palvelee valtakunnallisesti

K-ryhmä tarjoaa sähköautoilijoille latausasemia jo 94 kaupan yhteydessä eri puolilla Suomea. Yhteensä asemilla on peruslatauspisteitä 306 ja pika- tai suurteholatauspisteitä 137. Vuoden 2021 aikana K-Lataus on kasvanut nopeasti, ja uusia asemia on tähän mennessä avattu 17 ympäri Suomea. Tänä vuonna avatuista asemista 15 tarjoaa autoilijoille pika- tai suurteholatausta. 

”Sähköautoilu kiinnostaa koko ajan enemmän, ja autot kehittyvät jatkuvasti niin akkujen kuin latausnopeuksienkin osalta. Siksi on keskeistä, että latausverkosto on kattava ja tarjoaa tarpeeksi nopeaa latausta. Siinä K-Lataus on merkittävässä roolissa sähköistämässä Suomen autoilua”, sanoo K-ryhmän autotoimialan palveluliiketoiminnasta ja K-Latauksesta vastaava johtaja Tom von Bonsdorff.

Takaisin ylös