Salon K-Market Ollikkalan kauppiaaksi Jori-Pekka Kuuranne

Jori-Pekka Kuuranne aloittaa kauppiasuransa 1.9. K-Market Ollikkalassa Salossa. Palvelu ja ruokaisuus ovat K-Market Ollikkalan ykkösjutut

”Tuntuu mahtavalta aloittaa kauppiasura Salon Ollikkalassa. Pitkäaikainen haave käy vihdoin toteen!” iloitsee Jori-Pekka. ”Salo on kehittyvä kaupunki ja siellä tuntuu olevan hyvä tekemisen meininki. Odotankin innolla, että pääsen tuomaan oman panokseni kaupungille ja yhteisölle! Haluan myös olla vahvasti läsnä kaupan arjessa ja tutustua kunnolla kaupan asiakkaisiin”, uusi kauppias lupaa.

Palvelu sekä ruokaisuus tulevat olemaan avainasemassa ja panostuksia pannaan erityisesti tuoretuotteiden valikoimaan. Hedelmä- ja vihannesosaston tulee elämään vahvasti mukana sesongeissa. ”Haluan, että saisin kaupasta kyläkaupan tunnelmaa huokuvan kohtaamispaikan, josta löytyy kaikki tarvittava arkeen, kuin myös juhlaan. ”Onni löytyy Ollikkalasta” onkin kaupan slogan! Haluan myös kiittää nykyistä kauppiasta Tarja Kaartista sekä hänen henkilökuntaansa hienosta työstä kaupan eteen” Jori-Pekka jatkaa.

”Henkilökunnan hyvinvointi on minulle tärkeää. Kasvattajakauppiaani Turo Tikanmäki on pitänyt aina hyvää huolta hänen työntekijöistään ja olenkin saanut omakohtaisesti nähdä, miten hyvinvoiva henkilökunta on korvaamaton voimavara. Tuon Ollikkalaan myös paikallisten tuottajien tuotteita ja toivonkin että tuottajat ottaisivat minuun rohkeasti yhteyttä. Opettajaisäni innoittamana haluan myös tehdä koulujen kanssa yhteistyötä, tarjoamalla opiskelijoille mahdollisuutta päästä tutustumaan kaupan monipuoliseen arkeen”, listaa Jori-Pekka kauppansa vastuullisuustyötä.

Kiitokset edellisille työnantajille

”Olen kaikille edellisille työnantajille kiitollinen, heistä jokainen on antanut minulle arvokasta oppia. Ennen kaikkea haluan kiittää kasvattajakauppiastani Turo Tikanmäkeä, joka on luottanut minuun alusta saakka ja haastanut, sekä vastuun kautta kasvattanut ammattitaitoani”, lähettää Jori-Pekka kiitoksensa. Hänen työhistoriansa on hyvin laaja, kaupan alalla Jori-Pekka on työskennellyt lähes kaikilla osastoilla aina myymäläapulaisesta K-Citymarketin palvelutiskin osastovastaavaksi. Tällä hetkellä hän toimii K-Market Maskun myymäläpäällikkönä. Kaupan alan kokemusta hänellä on yhteensä kuusi vuotta. ”Ennen kaupan alalle siirtymistä olen työskennellyt LVI- ja rakennusalalla. Sekä TJT-Kalusteella, yrityksessä, joka toteuttaa ruokakauppoihin käsityönä tehtyjä myymäläkalusteita.”

Jori-Pekalla on kansainvälisen tason kilpaurheilijan tausta

”Olen entinen maantiepyöräilijä, josta tavoittelin ammattia, mutta huonoon aikaan sattunut loukkaantuminen vesitti tämän, kisasin Euroopassa sekä Pohjoismaissa”, kertoo Jori-Pekka taustastaan. ”Olen myös SM-mitalisti maantiepyöräilyssä. Nykyäänkin pyöräily on läsnä, mutta kuntoilumielessä. Lisäksi harrastan juoksua ja vaellusta. Vapaa-aikaa vietän myös ystävien sekä perheen kanssa.”

Takaisin ylös