Saku ja Tiitu Vätti ovat K-Supermarket Ruokaporin uudet kauppiaat

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 17.5.2021 Saku ja Tiitu Vätti ottavat heinäkuun alusta kauppiasvastuun K-Supermarket Ruokaporista.

Saku ja Tiitu tulevat Poriin kahden kaupan ohjaimista, K-Supermarket Eurajoen Portista ja K-Market Lapinpadasta Lapista.

Innolla perinteikkään K-Supermarket Ruokaporin kauppiaiksi

”Olemme innoissamme mahdollisuudesta päästä perinteikkään ja hyvin hoidetun K-Supermarket Ruokaporin kauppiaiksi. Jaro ja Terhi Salkoharjun pitkäjänteinen työ näkyy kaupan toiminnassa ja haluammekin jatkaa kaupan kehittämistä edelleen alueen monipuolisimmaksi ruokakaupaksi”, vakuuttavat Saku ja Tiitu. ” Haluamme että kaupassa näkyvät paikalliset tuotteet ja toimijat, pientuottajat, ja paikallinen yhteistyö on meille sydämen asia.”

Väteille asiakaspalvelu ja asioinnin helppous ovat olleet kantavia teemoja koko kauppiasuran ajan. ”Näitä tulemme korostamaan Ruokaporissa entisestään. Haluamme tehdä K-Supermarket Ruokaporista kokoaan suuremman ruokakaupan räätälöimällä valikoiman ja palvelut asiakkaidemme tarpeiden mukaisiksi.”

Vastuullisuustyö kuuluu K-Supermarket Ruokaporin arjen työhön. Turvallisuusasioista ei tingitä, että niin työskentely kuin asiointikin on turvallista. Esimerkkinä vastuullisuustyöstä Saku ja Tiitu kertovat: ”Nykyisissä kaupoissamme roskiin päätyvä elintarvikkeen määrä on minimaalista. Alennamme tuotteen hintaa kuluttajalle, kun viimeinen käyttöpäivä lähestyy. Kaiken syömäkelpoisen hävikin lahjoitamme eri yhdistysten ruoka-apuun. Se mitä ihmiset eivät enää pysty hyödyntämään, menee alueen riista- ja kotieläimille käyttöön.”

Terveiset asiakkaille: Ottakaa hihasta kiinni ja tulkaa juttelemaan!

”Toivomme, että asiakkaat ottavat meitä rohkeasti hihasta kiinni, kaikki palaute ja kehitysehdotukset ovat tervetulleita! Odotamme innolla tutustumista henkilökuntaan ja asiakkaisiimme”, uudet kauppiaat toivovat.

Saku on ruokakaupan ammattilainen, jolla on kokemusta jo liki 20 vuoden ajalta. Työura alkoi Eurasta K-market Vison palvelutiskiltä. Tiitu on hankkinut ruokakaupan kokemusta miltei 10 vuoden ajalta. Kauppiasuransa he aloittivat Lapinpadassa 2015 ja toiseksi kaupaksi tuli K-Supermarket Eurajoen Portti vuonna 2018. ”Meillä molemmilla kotimainen ruoka on lähellä sydäntä maanviljelystaustan vuoksi. Sakun kotitilalla Säkylässä sijaitsevalla Vätin tilalla olemme edelleen sesonkeina apuna.”

Saku lieventää stressiä leipomalla

Vättien perheeseen kuuluu kaksi lasta ja kaksi koiraa. Vapaa-aikaansa he viettävät lasten harrastusten parissa erilaisten urheilukenttien laidoilla. ”Olemme aikamoisia kotihiiriä, oma aika liikutaan luonnossa, puuhaillaan pihalla ja kokkaillaan kotona. Sakun mielestä paras stressin lievennyskeino on leivonta”, Saku ja Tiitu kertovat.

Takaisin ylös