Sakari ja Mari-Lea Melkko K-Market Lapinpadan kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 28.7.2021 Sakari ja Mari-Lea Melkon pitkäaikainen haave toteutuu, kun he aloittavat kauppiasuransa Rauman Lapin K-Market Lapinpadassa Pirkan päivänä 1.9.

’’Tuntuu aivan mahtavalta aloittaa kauppiasura K-Market Lapinpadasta. Edelliset kauppiaat Saku ja Tiitu Vätti ovat tehneet hienoa työtä - emme olisi voineet toivoa parempaa aloituspaikkaa kauppiasurallemme’’, hehkuttavat Sakari ja Mari-Lea.

Lapinpadassa panostetaan palveluun, laadukkaaseen valikoimaan ja vastuullisuuteen

Uuden kauppiasparin tavoitteena on kehittää Lapinpadasta entistäkin palvelevampi lähikauppa, josta asiakas saa nopeasti ja vaivattomasti tarvitsemansa.

’’Panostamme laadukkaisiin tuotteisiin ja parannamme valikoimaa entisestään lähituotteita unohtamatta. Myös vastuullisuus tulee kuulumaan tiiviinä osana kauppamme arkeen ja tärkeänä osana sitä henkilökunnan hyvinvointi sekä työturvallisuus’’, kauppiaspari kertoo.

Sakarilla ja Mari-Lealla on pitkä työhistoria kaupan alan tehtävistä ja vuosien varrella lähes jokainen kaupan osasto on tullut tutuksi.  

’’Haluan sanoa kiitokseni kasvattajakauppiailleni Taina ja John Jansenille, joiden kanssa olemme päässeet työskentelemään useamman vuoden ajan. On hienoa, että sain mahdollisuuden kouluttautua heidän alaisuudessaan tälle uralle’’, Sakari kiittelee.

Vapaa-aikaa vietetään perheen parissa

Sakarin ja Mari-Lean perheeseen kuuluvat lapset Kasper 4-vuotta ja Matilda 3-vuotta, ja vapaa-aika kuluukin pitkälti perheen parissa.

’’Olemme hyvän ruoan ystäviä ja kokeilemmekin innokkaasti uusia reseptejä. Lisäksi tykkäämme ulkoilusta ja liikumme paljon luonnossa.’’

Takaisin ylös