Nina ja Jani Äijälä K-Supermarket Pihtiputaan kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 12.10.2021 Nina ja Jani Äijälä aloittavat joulukuun alusta K-Supermarket Pihtiputaan kauppiaina.

Asiakkaiden ja henkilökunnan kanssa yhdessä hiotaan ideoita Pihtiputaan Tavallista paremmasta ruokakaupasta

”Olemme erittäin innossamme mahdollisuudesta siirtyä kauppiaiksi Pihtiputaalle. Pihtipudas vaikuttaa juuri sopivalta paikkakunnalta meidän perheellemme ja kaupan sijainti on loistava vilkkaan nelostien varrella”, iloitsevat Äijälät.

”Ideat kaupan kehittämisestä hioutuvat tarkemmin, kun pääsemme muuttamaan ja aloittamaan työt kaupassa. Kuuntelemme asiakkaita tarkasti ja yhdessä henkilökuntamme kanssa kehitämme K-Supermarket Pihtipudasta entisestäänkin Tavallista paremmaksi ruokakaupaksi”, Nina ja Jani lupaavat. ”Vastuullisuustyö tulee näkymään kaikessa päivittäisessä tekemisessämme ja teemme ratkaisuja, joilla voimme toimia yhä vastuullisemmin.”

Nina ja Jani siirtyvät Pihtiputaalle K-Market Pulkkilasta, missä he ovat toimineet kauppiaina kohta viisi vuotta. Nina on työskennellyt pienestä pitäen isänsä K-kaupassa ja hänen molemmat veljensä ovat myös K-kauppiaita. Nina koulutustausta on ravintola-alalta ja hän on suorittanut työn ohessa mm. myyjän ammattitutkinnon, esimiehen erikoisammattitutkinnon ja K-ryhmän kauppiasvalmennuksen. Jani on ennen yhteistä kauppiasuraa ajanut rekkaa 16 vuotta.

Äijälöiden perheeseen kuuluvat lapset Nonna 12, Aksu 10 ja Ava 6 vuotta. Ninan ja Janin harrastukset ovat pääasiassa lasten harrastuksissa kannustaminen ja kuskaaminen. ”Yhdessä koko perheellä retkeillään ja reissataan asuntovaunulla pitkin Suomea. Ninan yksi lempiaskareista on kotona ruuanlaitto.”

Takaisin ylös