Markko Kiiveristä K-Citymarket Ylöjärven kauppias

Kauppias Markko Kiiveri aloittaa helmikuussa 2022 K-Citymarket Ylöjärven kauppiaana. Nykyiset kauppiaat Minna ja Marko Strand keskittyvät jatkossa Tampereen K-Citymarket Lielahden kehittämiseen.

Markko Kiiveri siirtyy K-Citymarket Ylöjärven kauppiaaksi Hämeenkyröstä, jossa hänellä on ollut kaksi kauppaa: K-Supermarket Hämeenkyrö ja K-Market Kyröskoski, joissa hän on ollut kauppiaana vuodesta 2008 ja 2017. Kiiverin kauppiasura alkoi vuonna 2004 Vaasan K-Market Kotitorista, jonka jälkeen hän siirtyi Laihialle K-Market Pirkkaan. K-Citymarket Ylöjärvi on kauppiaan viides kauppapaikka.

”Lähden K-Citymarket Ylöjärven kauppiaaksi innostuneella ja tarmokkaalla mielellä. Minna ja Marko Strand ovat tehneet kaupassa hyvää työtä, jonka pohjalta lähden kehittämään edelleen. Samanaikaisesti mielessä on kuitenkin myös haikeutta, kun Hämeenkyrön mahtava työyhteisö jää lähes 14 vuoden yhteistyön jälkeen taa. Uskon vahvasti, että yhdessä K-Citymarket Ylöjärven henkilökunnan kanssa luomme yhtä vahvan, välittävän ja avoimen työyhteisön”, Kiiveri sanoo.

K-Citymarket Ylöjärven nykyiset kauppiaat Minna ja Marko Strand ovat toimineet vuodesta 2017 alkaen kahden K-Citymarketin, K-Citymarket Ylöjärven ja Tampereen K-Citymarket Lielahden kauppiaina. Strandit jatkavat entiseen malliin K-Citymarket Lielahden kauppiaina ja keskittyvät kaupan kokonaisvaltaiseen uudistamiseen sekä kehittämiseen edelleen.

”Olemme viihtyneet Ylöjärvellä valtavan hyvin: täällä on ollut hyvä tehdä kauppaa ja yhdessä tekeminen on ollut mukavaa. Suurin kiitos tästä kuuluu asiakkaille ja henkilökunnalle. Viiden vuoden ajan olemme toimineet kahden K-Citymarketin kauppiaina. Nyt on luonteva hetki keskittyä jatkossa vain yhteen kauppaan, K-Citymarket Lielahteen, jossa aloitamme mittavan kokonaisuudistuksen alkuvuodesta 2022. Meidät löytää jatkossakin siis alle kymmenen kilometrin päästä, melkein naapurista”, Strand kertoo.

Uuden kauppiaan tavoitteena on kehittää K-Citymarket Ylöjärveä edelleen asiakkaita kuunnellen yhdessä henkilökunnan kanssa. K-Citymarket Ylöjärven henkilökunta siirtyy vanhoina työntekijöinä Kiiverin palvelukseen.

”Ensi töikseni aion tutustua mahdollisimman hyvin Ylöjärven henkilökuntaan ja asiakkaisiin. Kokonaisvaltainen asiakaskokemuksen kehittäminen on avainasemassa kaupan menestyksen kannalta. Ensimmäisenä keskityn uudessa kaupassa tuoreosastojen ja palvelulinjaston kehittämiseen. Valikoimien ja palvelun kehittäminen herkällä korvalla asiakasta kuunnellen on erinomaisen tärkeää. Toiveita sopii esittää niin minulle kuin henkilökunnalle kaupassa asioidessa tai vaikkapa sosiaalisen median kanaviemme kautta”, Kiiveri kertoo.
 
Kiiverin perheeseen kuuluu yhdessä Markkon kanssa kauppiaana toimiva puoliso Anne sekä kaksi lasta, 15-vuotias Viivi ja 12-vuotias Vertti. Kauppiaan vapaa-aika kuluu kuntosalin, sulkapallon, kalastuksen ja talvella hiihdon ja laskettelun parissa. Perheen yhteinen harrastus on matkustelu.

Takaisin ylös