Kuopion keskustan postipalvelut siirtyvät K-Market Kalakukkoon

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 11.5.2021 klo 14.00 Kuopion keskustan postipalvelut siirtyvät Viihdekeskus Minnassa toimivaan K-Market Kalakukkoon 16.8. alkaen. Kauppias Sirpa Karppi henkilökuntineen tarjoaa ruokakaupan lisäksi postipalveluita kaikkina aukioloaikoina.

Kauppias Sirpa Karppi on iloinen, että pystyy järjestämään Postin palvelut asiakkailleen. ”Saamme täyden palvelun postin kassojemme yhteyteen. Asiointi on asiakkaillemme näin helppoa ja nopeaa. Meillä on myös isot takatilat, missä voimme säilyttää tilaa vievät paketit.” Postin perustoiminnot, kuten pakettien luovutukset, palautukset ja postimerkkien ostot onnistuvat kaupan kaikkina aukioloaikoina.

”Koulutamme henkilökuntaamme postin palveluihin ja tarvitsemme lisää ainakin kolme uutta työntekijää”, Sirpa kertoo.  

Viihdekeskuksessa on myös ilmainen pysäköinti, arkisin kahden tunnin ajan ja viikonloppuisin kokonaan ilmainen. Pysäköinteihin ajetaan Savonkadulta Viihdekeskuksen parkkiin tasolle P2 tai Carlsonin parkkiin alas P1.

Kauppa- ja Viihdekeskus Minnan kauppakeskuspäällikkö Auli Ekdahl kertoo, että Viihdekeskuksen puolella K-Market Kalakukon tuntumassa 5 metriä pitkä pakettiautomaatti on saanut kaverikseen 15 metriä lisää uutta pakettiautomaattia. Myös viereiseen kauppakeskukseen on tulossa pakettiautomaatti. ”On mahtavaa, että saamme asiakkaillemme lisää haluttuja ja elämää helpottavia palveluita kattojemme alle”, kertoo Auli Ekdahl hyvillään.

Takaisin ylös