Kempeleen K-Market Kokkokankaalle kauppiaiksi Kaija ja Jari Hulkko

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 5.11.2021 Kaija ja Jari Hulkko aloittavat K-Market Kokkokankaan kauppiaina 18.11. Kokkokangas tulee heidän kolmanneksi K-Marketikseen, he ovat myös Oulun Knuutilankankaan ja Torirannan kauppiaita.

Ruokaisuus edellä mennään Kokkokankaallakin

”Nykyiset K-Marketimme ovat Oulun lähiössä ja keskustassa. Molemmissa kaupoissa olemme menneet ruokaisuus edellä, joten ruoka edellä Kokkokankaallakin mennään", lupaavat Hulkot.

K-Market Kokkokankaalla korostuvat nopea ja vaivaton ostaminen. ”Asiakaspalveluun ja asiakastoiveiden toteuttamiseen panostamme. Kolme kauppaa helpottaa myös tuotetoiveiden toteuttamista. Mikään myyntierä ei ole liian suuri, kun sen voi jakaa tarvittaessa useamman kaupan kesken”, Hulkot kertovat.

K-Market Kokkokankaalla on oheispalveluina Veikkauksen On Line-palvelut sekä Matkahuollon ja Schenkerin pakettipalvelut.

K-Market Kokkokankaan työntekijät siirtyvät Hulkkojen palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Kaikkiaan heillä on kolmessa kaupassa yhteensä 15 työntekijää kauppiaiden itsensä lisäksi. Kaija ja Jari Hulkolla on kauppiasuraa jo reilun 20 vuoden verran.

Takaisin ylös