Kemijärven K-Supermarket Kauppapaikka uudistuu täydellisesti

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 18.5.2021 Kemijärven K-Supermarket Kauppapaikassa alkaa ensi viikolla suuri remontti, jossa kauppa uudistetaan täysin. Uudistustyöt valmistuvat ensi kevääksi. K-kauppiaana toimii Hannu Niemelä.

Tehdään asiakkaille viimeisen päälle oleva Tavallista parempi ruokakauppa

Otsikon mukaisesti ei enempää eikä vähempää lupaa kauppias Hannu Niemelä: ”Tämä on iso investointi tälle alueelle ja se kertoo, että uskomme alueen tulevaisuuteen ja vetovoimaan.”

Remontti on iso mutta kauppa palvelee normaalisti asiakkaita koko uudistustöiden ajan. Työt etenevät vaiheittain ja mahdollisista muutoksista tiedotetaan asiakkaita myymälässä ja kaupan Facebook- sekä Instagram-sivuilla.

K-Supermarket Kauppapaikka omaa pitkät perinteet paikkakunnalla ja on palvellut kunnialla kemijärveläiset, itälappilaiset ja matkailijat. Nyt kauppa kokee täydellisen uudistuksen, jossa kaikki käytännössä rakennetaan uusiksi.

Kaupassa sisällä uusitaan kaikki. ”Vain henkilökunta, kauppias ja kaikki asiakkaiden arvostamat palvelut ja tuotteet säilyvät”, kauppias-Hannu vitsailee. Talo- ja kylmätekniikka uusitaan tähän päivään. Ilmastointi ja sähköt sekä valaistus vaihtuvat uusiin ja energiatehokkaisiin. Koko kauppaan tehdään täysi pintaremontti lattioita myöten. Kaikki kalusteet, niin kylmät kuin hyllykalusteet vaihtuvat uusiin. Kassa-alueella uusitaan kassapöydät ja itsepalvelukassoja tulee kaksin kappalein. Sisäänkäynti ja julkisivu saavat nykyaikaisen ja uuden ilmeen. ”Uudet remontoidut tilat antavat meille mahdollisuuden tuoda valikoimiin juuri niitä tuotteita, joita asiakkaamme toivovat”, kertoo kauppias Hannu Niemelä tyytyväisenä.

K-Supermarket Kauppapaikka saa myös lisää myyntitilaa, kun takatiloista vapautuu myyntipinta-alaa noin 150 m2, jolloin kaupan koko myyntiala on noin 1600 m2.

”Olen iloinen, että pääsemme uudistustöihin maineikkaassa K-Supermarket Kauppapaikassa ja saamme Kemijärvelle nykyaikaisen ja upean ruokakaupan”, toteaa Keskon Pohjois-Suomen aluejohtaja Jari Saarinen tyytyväisenä.

K-Supermarket Kauppapaikan Facebook-sivut: https://www.facebook.com/K-Supermarket-Kauppapaikka/

Takaisin ylös