K-Supermarket Saari laajenee ja samalla kauppakeskuksen palvelut Laajasalossa paranevat

Laajennuksen avulla pystytään vastaamaan entistä paremmin kasvavan alueen asiakkaiden tarpeisiin ja odotuksiin. Valikoimia kasvatetaan, pakettipalvelut paranevat ja kaupan sisään tulee 30-paikkainen ruokaravintola anniskeluoikeuksineen.

K-ryhmä aluetiedote 14.4.2021

K-Supermarket Saaressa aloitetaan muutostyöt ja niillä saadaan kauppaan lisää tilaa yli 400 m2. Asiakkaille näkyvät laajennustyöt alkavat touko-kesäkuussa ja ne valmistuvat koulujen alkuun mennessä.

”Laajasalo on kasvava ja kehittyvä alue, jonka asukasmääräkin on kasvussa. Kaupan laajennuksen myötä pystymme entistä paremmin vastaamaan alueen tarpeisiin", kertoo K-ryhmän Etelä-Suomen aluejohtaja Timo Heikkilä.

Kaupan pinta-alaksi tule laajennuksen jälkeen yli 2 400 m2. Väljempien tilojen myötä kaikille osastoille saadaan lisää tilaa ja valikoimat tulevat kasvamaan. Laajennuksen myötä myös pakettipalvelut paranevat. Asiakkaiden toiveiden mukaisesti erityisesti tuoreosastoja vahvistetaan ja lisätilaa hyödynnetään lisäksi uuteen 30-paikkaiseen ravintolakulmaukseen ”Glassroomiin”, jossa on täydet anniskeluoikeudet. Tila sijaitsee kauppakeskuskäytävän vierellä, joten ruoka on helppo hakea myös mukaan.

”Haluan tehdä vieläkin paremman ja laajasalolaisten tarpeisiin vastaavan kaupan. Ravintola tulee olemaan kaupan uusi helmi, ruoanlaitto tapahtuu kokkien toimesta asiakkaiden edessä. Aasialaispainotteiselle listalle tulee lounasvaihtoehtoja, esimerkiksi sushia ja erilaisia nuudeleita ja wokkeja. Kaikki annokset voi syödä ravintolassa paikan päällä tai ottaa mukaan. Iltaisin ja viikonloppuisin tarjoamme lisäksi ala carte -annoksia”, kertoo kauppias Teppo Ojala.

Koko kauppakeskus Saaressa oli viime vuonna 2,1 miljoonaa asiakaskäyntiä ja myynti 44,8 miljoonaa euroa. Myynti kasvoi 9 prosenttia edelliseen vuoteen verrattuna. K-Supermarketin laajeneminen tukee kauppakeskuksen tavoitetta satsata keskukseen ja houkuttelevuuteen, joten uudistus otetaan ilolla vastaan.

”Saari on Laajasalon ja sen lähialueiden palveleva lähikauppakeskus, jossa on asiakkaiden tarpeita puhuttelevat toimijat. Laajasalon alueelle ja keskuksen välittömään läheisyyteen on rakenteilla koko ajan uusia asuntoja ja sitä kautta uutta, potentiaalista asiakaskuntaa, joten tarjontaa kehitetään jatkuvasti. Tavoitteena on alusta asti ollut, että kauppakeskuksesta muodostuu laajasalolaisten yhteinen olohuone, jossa voi hoitaa päivittäisasioinnin nopeasti ja vaivattomasti, nauttia hyvästä ruuasta aamusta iltaan sekä käyttää tarjolla olevia palveluita tarvitsematta lähteä ”merta edemmäksi”, kertoo kauppakeskuspäällikkö Tuija Wänttinen.

Lisätietoja:

K-kauppias Teppo Ojala 040 067 2857
K-ryhmän Etelä-Suomen aluejohtaja Timo Heikkilä, puh. 0500 496170
Kauppakeskuspäällikkö Tuija Wänttinen, puh. 050 3889601

K-Supermarketit ovat tavallista parempia ruokakauppoja, jotka tarjoavat asiakkailleen aina ajankohdan parhaat raaka-aineet ja ideat niin arjen kuin juhlankin ruoanlaittoon. K-Supermarket-kauppias henkilökuntineen rakentaa kauppansa valikoiman oman asiakuntansa mukaan tarjoten runsaasti sekä paikallisia lähituotteita että erikoisuuksia. Monipuolisilla valikoimilla, vastuullisesti toimien ja parasta palvelua tarjoten inspiroimme asiakkaitamme innostumaan ja onnistumaan omassa ruoanlaitossaan! K-Supermarket-ketjuun kuuluu yli 240 kauppaa. www.k-supermarket.fi

Takaisin ylös