K-Supermarket Petosen kauppiaiksi Jyrki ja Virpi Huttunen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 9.4.2021 Jyrki ja Virpi Huttunen aloittavat kesäkuussa Kuopiossa K-Supermarket Petosen kauppiaina.

Kaupan työhön koko perheen voimin

Jyrki ja Virpi ovat kokeneita kaupan alan ammattilaisia. He ovat aikaisemmin toimineet K-kauppiaina yhteensä 15 vuoden ajan Keiteleellä ja Siilinjärvellä. ”Ennen kauppiasuraa olemme työskennelleet kaupan eri tehtävissä toisen 15 vuoden mokoman”, Jyrki kertoo.

”Olemme erittäin innokkaina lähdössä kauppiaiksi Petoselle, alue on meille tuttu ja varsinkin, kun mukaamme toimintaan lähtevät tällä kertaa myös poikamme Jesse 17v ja Joni 20v. Paluu kauppiaaksi tauon jälkeen tuntuu mahtavalle, kun pääsemme toteuttamaan ideoitamme Tavallista paremman ruokakaupan kehittämiseen”, Jyrki ja Virpi iloitsevat.

Palvelu on ykkösjuttu

”Panostamme ihan erityisesti palveluun, johon kuuluu isona osana verkkokaupan kehittäminen. Tarkoin asiakasta kuunnelleen lähdemme kehittämään K-Supermarket Petosen valikoimia ja palveluita. Tuoreosastot ja kaupan ruokaisuuden kehittäminen ovat meille lähellä sydäntä. Mutta tärkeimpänä pidämme sitä, että haluamme olla alueen palvelevin kauppa!”, Huttuset toteavat.

Vastuullisuus on tärkeä osa K-Supermarket Petosen arkea. Siihen kuuluu ensisijaisesti kierrättäminen ja henkilökunnan kouluttaminen, jotta hävikinhallinta olisi jokapäiväinen toimintatapa. Käyttökelpoinen hävikki lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. ”Haluamme tuoda lähi- ja kotimaisten pientuottajien tuotteita valikoimiin sekä huomioida erikoisruokavaliot. Tärkeää on myös huolehtia siitä, että asiointi ja työskentely on kaupassa turvallista.”

Perheen yhteisiin harrastuksiin kuuluu golf ja kuntoilu monipuolisesti.

K-Supermarketit ovat tavallista parempia ruokakauppoja, jotka tarjoavat asiakkailleen aina ajankohdan parhaat raaka-aineet ja ideat niin arjen kuin juhlankin ruoanlaittoon. K-Supermarket-kauppias henkilökuntineen rakentaa kauppansa valikoiman oman asiakuntansa mukaan tarjoten runsaasti sekä paikallisia lähituotteita että erikoisuuksia. Monipuolisilla valikoimilla, vastuullisesti toimien ja parasta palvelua tarjoten inspiroimme asiakkaitamme innostumaan ja onnistumaan omassa ruoanlaitossaan! K-Supermarket-ketjuun kuuluu yli 240 kauppaa. www.k-supermarket.fi

Takaisin ylös